Povezane vesti
Guteres o Oliveru Ivanoviću, Visokim Dečanima, dijalogu
RTS 01.08.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres upozorio je da gradnja puta pored manastira Visoki Dečani i izostanak rezultata u istrazi ubistva Olivera Ivanovića predstavljaju razlog za brigu na Kosovu, pozdravljajući istovremeno nastavak… »
Gutereš upozorava na istragu o Ivanoviću, put kod V. Dečana
N1 Info 01.08.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš upozorio da su gradnja puta pored manastira Visoki Dečani i izostanak rezultata u istrazi ubistva Olivera Ivanovića razlog za brigu na Kosovu, pozdravljajući istovremeno nastavak dijaloga… »
Gutereš pozdravlja nastavak dijaloga iako nije bilo napretka
Novi magazin 01.08.2018
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš pozdravio je nastavak dijaloga Beograda i Prištine iako u razgovorima pod pokroviteljstvom Evropske unije nije bilo bitnijeg napretka. U izveštaju o Kosovu za period od 16. aprila do 15. jula… »
Šef UN izrazio brigu za stanje na Kosovu
Nova ekonomija 01.08.2018
Gradnja puta pored manastira Visoki Dečani i izostanak rezultata u istrazi ubistva Olivera Ivanovića predstavljaju razlog za brigu na Kosovu. Na to je upozorio generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš, pozdravljajući istovremeno nastavak… »
Vesti dana »
BLOG: Profesori uz studente, „zaključavanje“ u Ministarstvu kulture i novi incident sa vozačem u Novom Sadu
N1 Info pre 4 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 58 minutajoš 23 povezane
Hladno, tmurno i kišovito! Sa 20 stepeni temperatura otišla u minus, evo kakvo nas vreme očekuje tokom nedelje
Mondo pre 3 satajoš 16 povezanih