Povezane vesti
Miljana Kulić se porodila pre 5 dana, pa podelila prve utiske: Evo kako je protekao porođaj i šta ima da kaže o Ivanu…
Kurir 01.08.2018
Miljana Kulić je podelila je prve utiske nakon izlaska iz porodilišta u Nišu, gde je u petak uveče na svet donela sina Željka. Ona nije mogla da sakrije sreću i uzbuđenje zbog rođenja sina. "Bebica je odlično, sve je fantastično, razumite me što imam… »
"Bila sam uplašena": Miljana Kulić ispričala detalje porođaja, a na pomen Ivana Marinkovića imala šok reakciju (video)
Blic 01.08.2018
Miljana Kulić sa našom ekipom podelila je prve utiske nakon izlaska iz porodilišta u Nišu, gde je u petak uveče na svet donela sina Željka. Miljana Kulić nije mogla da sakrije sreću i uzbuđenje zbog rođenja sina, a šat je sve rekla o nasledniku, kao i… »
Dobio je sina pre 5 dana: Zbližio se ponovo sa Kulićevom i ne krije sreću zbog dobijanja naslednika, a sada je zakopao ratne…
Kurir 01.08.2018
Bivši učesnik rijalitija "Parovi" Ivan Marinković postao je otac po drugi put jer se Miljana Kulić porodila pre pet dana i na svet donela sina kojem je dala ime Željko. Nakon što je beba došla na svet, oni su zakopali ratne sekire, a bivši muž Goce Tržan… »
Hit! Prva rijaliti beba već odgovara fanovima, mama Miljana Kulić ponosna
Blic 01.08.2018
Fanovi bivše učesnice rijalitija "Parovi" i "Zadruga" Miljane Kulić, otvorili su profil njenom sinu na društvenoj mreži Instagram. Mali Željko, prva rijaliti beba, jednog dana će imati sve zabeleženo, pa čak i to kako je sa samo pet dana već odgovarao… »
Vesti dana »
Od danas počinje elektronska prijava za upis prava svojine na teritoriji Prokuplja
Južne vesti pre 11 minutajoš 39 povezanih
Uživo Trampov izaslanik saopštio udarne vesti! Isporuka oružja Kijevu kritična, na istoku Ukrajine pakleno
Alo pre 1 satjoš 31 povezana
(VIDEO) Denver slavio na gostovanju, Jokiću novi tripl- dabl izmakao za dlaku
Danas pre 41 minutajoš 30 povezanih
Ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija: Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji
Radio 021 pre 11 minutajoš 19 povezanih