Povezane vesti
Preminuo Dragan Stošić Ježa
OK radio 01.08.2018
U Vranju je u sredu preminuo Dragan Stošić Ježa, penzionisani major MUP-a. Stošić je rodjen 1957.godine u Vranju. Komemeracija će biti održana u četvrtak, 2. avgusta u 10:00 časova u sali Policijske uprave Vranje. Vulgarni, uvredljivi i komentari u… »
Izabrane sudije Višeg suda u Vranju
Jug press 01.08.2018
VRANJE Zorica Stojičić i Milena Stojević, izabrane su za sudije Višeg suda u Vranju. Odluku je doneo Visoki savet sudstva. Novoizabrane sudije su do izbora vršile sudijsku funkciju u Osnovnom sudu u Vranju. Od 1. avgusta, nakon svečane sednice svih… »
Preminuo Dragan Stošić-Ježa
Jug press 01.08.2018
VRANJE U Vranju je danas preminuo Dragan Stošić Ježa, penzionisani major MUP-a. Stošić je rodjen 1957.godine u Vranju. Komemeracija će biti održana sutra, 2.08.2018.god u 10:00 časova u sali Policijske uprave Vranje.… »
Završen izbor sudija za Viši sud u Vranju
OK radio 01.08.2018
Odlukom Visokog saveta sudstva izvršen je izbor sudija za Viši sud u Vranju. Novoizabrane sudije Višeg suda u Vranju su Zorica Stojičić i Milena Stojević, do sada sudije Osnovnog suda u Vranju. Na svečanoj sednici svih sudija Višeg suda u Vranju, sudije… »
Vesti dana »
Vučić pozvao na razgovor Dijanu Hrku: "Spreman sam da je primim u Predsedništvu"
Mondo pre 32 minutajoš 36 povezanih
Preminuo Vladimir Vukčević, prvi tužilac Srbije za ratne zločine
BBC News pre 4 satijoš 27 povezanih
Vučić: Spreman sam da razgovaram sa Dijanom Hrkom, savest mi je čista
N1 Info pre 13 minutajoš 20 povezanih
Obnovljeno spoljašnje snabdevanje Zaporoške nuklearke preko dva dalekovoda
Politika pre 53 minutajoš 54 povezane