Povezane vesti

Nakon što je napadnut sa Darkom Lazićem: Prve fotografije trenutka kada je zadrugar Miljan napustio VMA (foto)

Nakon što je napadnut sa Darkom Lazićem: Prve fotografije trenutka kada je zadrugar Miljan napustio VMA (foto)

Telegraf 02.08.2018
Nakon obavljenog pregleda, Miljan Vračević i Darko Lazić napustili su zdravstvenu ustanovu. Nakon incidenta koji se desio na vašaru nedaleko od Umčara negde oko 22:45, Darko Lazić i Miljan Vračević su sinoć otišli na VMA, kako bi ih lekari… »
Tog momenta su počeli da otvaraju vrata, da prskaju suzavcem, da probaju da nas tuku... Miljan Vračević o incidentu u…

Tog momenta su počeli da otvaraju vrata, da prskaju suzavcem, da probaju da nas tuku... Miljan Vračević o incidentu u…

Telegraf 02.08.2018
- Imam hematom na glavi, oštećena mi je bubna opna i borožnjača - priča Miljan. Bivši zadrugar Miljan Vračević i telohranitelj Zvezde Granda Darka Lazića, nakon incidenta u Umčarima kada je njega i Lazića napala grupa maskiranih napadača za… »
Ne perite česmu što je Darko pipao, da mi ostane uspomena na njega: Deda slavljenika iz Umčara otkriva sve o napadu na…

Ne perite česmu što je Darko pipao, da mi ostane uspomena na njega: Deda slavljenika iz Umčara otkriva sve o napadu na…

Telegraf 02.08.2018
Deda Dule se od novembra spremao za unukovo punoletstvo. Dule Đorđević, deda slavljenika iz Umčara, koga je ekipa Telegrafa posetila pošto se u njegovoj kući dogodio napad na pevača Darka Lazića, koga njegov unuk Marsel mnogo voli, kaže da su se… »
Pevala sam kada se to dogodilo... Zvezda Granda progovorila o napadu na Darka Lazića

Pevala sam kada se to dogodilo... Zvezda Granda progovorila o napadu na Darka Lazića

Telegraf 02.08.2018
- Čula sam samo da su napali Darka - rekla je za Telegraf Aleksandra Bursać. Darko Lazić napadnut je sinoć je napadnut u Umčarima oko 22:45. Kako Telegraf saznaje, posle slavlja dvojica muškaraca su presrela njegov automobil i poprskala pevača i… »
Enigma napada na pevača: Darko Lazić dao prvu izjavu posle sukoba u Umčarima

Enigma napada na pevača: Darko Lazić dao prvu izjavu posle sukoba u Umčarima

Telegraf 02.08.2018
Dan nakon incidenta policija traga za napadačima. Pevač Darko Lazić dao je prvu izjavu o napadu na njega i njegovog vozača/telohranitelja, ubrzo pošto su napustili VMA nakon sinoćnog sukoba u Umčarima, kada su poprskani suzavcem i za dlaku izbegli… »
Napadnuti pevač Darko Lazić i "zadrugar" Miljan Vračević napustili VMA rano jutros: Žalili se na žarenje u očima

Napadnuti pevač Darko Lazić i "zadrugar" Miljan Vračević napustili VMA rano jutros: Žalili se na žarenje u očima

Telegraf 02.08.2018
Pevač i njegov vozač/telohranitelj napadnuti su na vašaru nedaleko od Umčara gde je Lazić trebalo da nastupi. Darko Lazić i Miljan Vračević sinoć su završili na VMA nakon incidenta koji se desio na vašaru nedaleko od Umčara negde oko 22:45… »
Učesnik Zadruge za dlaku izbegao dva metka: Novi detalji napada na Darka Lazića

Učesnik Zadruge za dlaku izbegao dva metka: Novi detalji napada na Darka Lazića

Telegraf 02.08.2018
Do incidenta je došlo oko 22:45 sati, a Vračević i Lazić su prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju. Da nije bilo hitre reakcije Miljana Vračevića , vozača pevača Darka Lazića, velike su šanse da bi se večerašnji incident kod Umčara završio… »

Vesti dana »