Повезане вести

Након што је нападнут са Дарком Лазићем: Прве фотографије тренутка када је задругар Миљан напустио ВМА (фото)

Након што је нападнут са Дарком Лазићем: Прве фотографије тренутка када је задругар Миљан напустио ВМА (фото)

Телеграф 02.08.2018
Након обављеног прегледа, Миљан Врачевић и Дарко Лазић напустили су здравствену установу. Након инцидента који се десио на вашару недалеко од Умчара негде око 22:45, Дарко Лазић и Миљан Врачевић су синоћ отишли на ВМА, како би… »
Тог момента су почели да отварају врата, да прскају сузавцем, да пробају да нас туку... Миљан Врачевић о инциденту у Умчарима!…

Тог момента су почели да отварају врата, да прскају сузавцем, да пробају да нас туку... Миљан Врачевић о инциденту у Умчарима!…

Телеграф 02.08.2018
- Имам хематом на глави, оштећена ми је бубна опна и борожњача - прича Миљан. Бивши задругар Миљан Врачевић и телохранитељ Звезде Гранда Дарка Лазића, након инцидента у Умчарима када је њега и Лазића напала група маскираних… »
Не перите чесму што је Дарко пипао, да ми остане успомена на њега: Деда слављеника из Умчара открива све о нападу на певача…

Не перите чесму што је Дарко пипао, да ми остане успомена на њега: Деда слављеника из Умчара открива све о нападу на певача…

Телеграф 02.08.2018
Деда Дуле се од новембра спремао за унуково пунолетство. Дуле Ђорђевић, деда слављеника из Умчара, кога је екипа Телеграфа посетила пошто се у његовој кући догодио напад на певача Дарка Лазића, кога његов унук Марсел много… »
Певала сам када се то догодило... Звезда Гранда проговорила о нападу на Дарка Лазића

Певала сам када се то догодило... Звезда Гранда проговорила о нападу на Дарка Лазића

Телеграф 02.08.2018
- Чула сам само да су напали Дарка - рекла је за Телеграф Александра Бурсаћ. Дарко Лазић нападнут је синоћ је нападнут у Умчарима око 22:45. Како Телеграф сазнаје, после славља двојица мушкараца су пресрела његов аутомобил и… »
Енигма напада на певача: Дарко Лазић дао прву изјаву после сукоба у Умчарима

Енигма напада на певача: Дарко Лазић дао прву изјаву после сукоба у Умчарима

Телеграф 02.08.2018
Дан након инцидента полиција трага за нападачима. Певач Дарко Лазић дао је прву изјаву о нападу на њега и његовог возача/телохранитеља, убрзо пошто су напустили ВМА након синоћног сукоба у Умчарима, када су попрскани сузавцем… »
Нападнути певач Дарко Лазић и "задругар" Миљан Врачевић напустили ВМА рано јутрос: Жалили се на жарење у очима

Нападнути певач Дарко Лазић и "задругар" Миљан Врачевић напустили ВМА рано јутрос: Жалили се на жарење у очима

Телеграф 02.08.2018
Певач и његов возач/телохранитељ нападнути су на вашару недалеко од Умчара где је Лазић требало да наступи. Дарко Лазић и Миљан Врачевић синоћ су завршили на ВМА након инцидента који се десио на вашару недалеко од Умчара негде… »
Учесник Задруге за длаку избегао два метка: Нови детаљи напада на Дарка Лазића

Учесник Задруге за длаку избегао два метка: Нови детаљи напада на Дарка Лазића

Телеграф 02.08.2018
До инцидента је дошло око 22:45 сати, а Врачевић и Лазић су превезени на Војномедицинску академију. Да није било хитре реакције Миљана Врачевића , возача певача Дарка Лазића, велике су шансе да би се вечерашњи инцидент код… »

Вести дана »