Повезане вести
Након што је нападнут са Дарком Лазићем: Прве фотографије тренутка када је задругар Миљан напустио ВМА (фото)
Телеграф 02.08.2018
Након обављеног прегледа, Миљан Врачевић и Дарко Лазић напустили су здравствену установу. Након инцидента који се десио на вашару недалеко од Умчара негде око 22:45, Дарко Лазић и Миљан Врачевић су синоћ отишли на ВМА, како би… »
Тог момента су почели да отварају врата, да прскају сузавцем, да пробају да нас туку... Миљан Врачевић о инциденту у Умчарима!…
Телеграф 02.08.2018
- Имам хематом на глави, оштећена ми је бубна опна и борожњача - прича Миљан. Бивши задругар Миљан Врачевић и телохранитељ Звезде Гранда Дарка Лазића, након инцидента у Умчарима када је њега и Лазића напала група маскираних… »
Не перите чесму што је Дарко пипао, да ми остане успомена на њега: Деда слављеника из Умчара открива све о нападу на певача…
Телеграф 02.08.2018
Деда Дуле се од новембра спремао за унуково пунолетство. Дуле Ђорђевић, деда слављеника из Умчара, кога је екипа Телеграфа посетила пошто се у његовој кући догодио напад на певача Дарка Лазића, кога његов унук Марсел много… »
Певала сам када се то догодило... Звезда Гранда проговорила о нападу на Дарка Лазића
Телеграф 02.08.2018
- Чула сам само да су напали Дарка - рекла је за Телеграф Александра Бурсаћ. Дарко Лазић нападнут је синоћ је нападнут у Умчарима око 22:45. Како Телеграф сазнаје, после славља двојица мушкараца су пресрела његов аутомобил и… »
Енигма напада на певача: Дарко Лазић дао прву изјаву после сукоба у Умчарима
Телеграф 02.08.2018
Дан након инцидента полиција трага за нападачима. Певач Дарко Лазић дао је прву изјаву о нападу на њега и његовог возача/телохранитеља, убрзо пошто су напустили ВМА након синоћног сукоба у Умчарима, када су попрскани сузавцем… »
Нападнути певач Дарко Лазић и "задругар" Миљан Врачевић напустили ВМА рано јутрос: Жалили се на жарење у очима
Телеграф 02.08.2018
Певач и његов возач/телохранитељ нападнути су на вашару недалеко од Умчара где је Лазић требало да наступи. Дарко Лазић и Миљан Врачевић синоћ су завршили на ВМА након инцидента који се десио на вашару недалеко од Умчара негде… »
Учесник Задруге за длаку избегао два метка: Нови детаљи напада на Дарка Лазића
Телеграф 02.08.2018
До инцидента је дошло око 22:45 сати, а Врачевић и Лазић су превезени на Војномедицинску академију. Да није било хитре реакције Миљана Врачевића , возача певача Дарка Лазића, велике су шансе да би се вечерашњи инцидент код… »
Вести дана »

Недеља грађанске непослушности у Ужицу: Од пробијања кордона до захтева да се ухапшени пусте на слободу
Инсајдер пре 34 минутајош 22 повезане

Ко је био монструм из Прилепа? Откривени узнемирујући детаљи, један познати политичар му је био идол!
Телеграф пре 33 минутајош 22 повезане

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са променљивом облачношћу и освежењем од средине недеље
Наслови.аи пре 1 сатјош 19 повезаних

Проблеми са граничним прелазима због пада система у Северној Македонији и стање саобраћаја у Србији током туристичке сезоне
Наслови.аи пре 1 сатјош 13 повезаних

Конзулка Србије у Солуну: Ситуација на Тасосу стабилизована, туристи из Србије безбедни
РТВ пре 1 сатјош 12 повезаних