Повезане вести

Изетбеговић: Нема ништа од трећег ентитета у БиХ

Санџак хабер 02.08.2018
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је је идеја о формирању трећег ентитета у БиХ “само кост убачена измедју Хрвата и Бошњака” и да “нема ништа” од тога. “Тај трећи ентитет нико не би знао ни нацртати… »
Изетбеговић: Срби и Хрвати се хвалишу авионима, а кажу да ја спремам рат

Изетбеговић: Срби и Хрвати се хвалишу авионима, а кажу да ја спремам рат

Спутник 02.08.2018
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је данас да „и Србија и Хрватска набављају авионе, ракетне системе и хвалишу се тиме“, а да кад он говори о јачању наменске производње, онда кажу да се припрема за… »
"Србија и Хрватска се хвале авионима, а кажу ја спремам рат"

"Србија и Хрватска се хвале авионима, а кажу ја спремам рат"

Вести онлине 02.08.2018
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је данас да "и Србија и Хрватска набављају авионе, ракетне системе и хвалишу се тиме", а да кад он говори о јачању наменске производње, онда кажу да се припрема за… »
Изетбеговић: Да је сада 1992, у БиХ имамо толико тога да се можемо одбранити

Изетбеговић: Да је сада 1992, у БиХ имамо толико тога да се можемо одбранити

Блиц 02.08.2018
Србија и Хрватска набављају авионе, ракетне системе и хвалишу се тиме, а када ја говорим о јачању наменске производње, онда кажу да се припремам за рат, каже бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић. Он је тако за Н1… »
Изетбеговић: Србија и Хрватска се хвале авионима, а кажу ја спремам рат

Изетбеговић: Србија и Хрватска се хвале авионима, а кажу ја спремам рат

Вечерње новости 02.08.2018
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је да "и Србија и Хрватска набављају авионе, ракетне системе и хвалишу се тиме", а да кад он говори о јачању наменске производње, онда кажу да се припрема за рат… »
Изетбеговић: Србија и Хрватска се хвалишу авионима, а кажу да ја спремам рат

Изетбеговић: Србија и Хрватска се хвалишу авионима, а кажу да ја спремам рат

РТС 02.08.2018
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић каже да "и Србија и Хрватска набављају авионе, ракетне системе и хвалишу се тиме", а да кад он говори о јачању наменске производње, онда кажу да се припрема за рат. Бакир… »
Бакир Изетбеговић: Ништа од трећег ентитета у БиХ

Бакир Изетбеговић: Ништа од трећег ентитета у БиХ

Мондо 02.08.2018
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је да је идеја о формирању трећег ентитета у БиХ "само кост убачена између Хрвата и Бошњака" и да "нема ништа" од тога. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић илустрација "Тај… »

Слободна Европа 02.08.2018
Бошњачки члан Председништва Босне и Херцеговиен Бакир Изетбеговић изјавио је је идеја о формирању трећег ентитета у БиХ "само кост убачена између Хрвата и Бошњака" и да "нема ништа" од тога. "Тај трећи ентитет нико не би знао… »
Изетбеговић: Нема ништа од трећег ентитета у БиХ! Србија и Хрватска се хвале оружјем, а кажу да се ја спремам за рат!

Изетбеговић: Нема ништа од трећег ентитета у БиХ! Србија и Хрватска се хвале оружјем, а кажу да се ја спремам за рат!

Курир 02.08.2018
САРАЈЕВО - Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је је идеја о формирању трећег ентитета у БиХ "само кост убачена између Хрвата и Бошњака" и да "нема ништа" од тога. "Тај трећи ентитет нико не би знао ни… »
Изетбеговић реаговао на Додиков интервју за Телеграф: То је кост убачена између Хрвата и Бошњака

Изетбеговић реаговао на Додиков интервју за Телеграф: То је кост убачена између Хрвата и Бошњака

Телеграф 02.08.2018
Интервју председника Републике Српке изазвао је бројне реакције у БиХ. Председник Републике Српске Милорад Додик је у интервјуу за Телеграф.рс на питање да ли може доћи до формирања трећег ентитета у БиХ рекао да "мисли да је… »
Изетбеговић: Нема ништа од формирања трећег ентитета у БиХ

Изетбеговић: Нема ништа од формирања трећег ентитета у БиХ

Н1 Инфо 02.08.2018
Бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је је идеја о формирању трећег ентитета у БиХ "само кост убачена између Хрвата и Бошњака" и да "нема ништа" од тога. Извор: Н1 "Тај трећи ентитет нико не би знао ни… »

Вести дана »