Povezane vesti

Izetbegović: Nema ništa od trećeg entiteta u BiH

Sandžak haber 02.08.2018
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je je ideja o formiranju trećeg entiteta u BiH “samo kost ubačena izmedju Hrvata i Bošnjaka” i da “nema ništa” od toga. “Taj treći entitet niko ne bi znao ni nacrtati. Kuda bi… »
Izetbegović: Srbi i Hrvati se hvališu avionima, a kažu da ja spremam rat

Izetbegović: Srbi i Hrvati se hvališu avionima, a kažu da ja spremam rat

Sputnik 02.08.2018
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je danas da „i Srbija i Hrvatska nabavljaju avione, raketne sisteme i hvališu se time“, a da kad on govori o jačanju namenske proizvodnje, onda kažu da se priprema za rat. On je tako… »
"Srbija i Hrvatska se hvale avionima, a kažu ja spremam rat"

"Srbija i Hrvatska se hvale avionima, a kažu ja spremam rat"

Vesti online 02.08.2018
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je danas da "i Srbija i Hrvatska nabavljaju avione, raketne sisteme i hvališu se time", a da kad on govori o jačanju namenske proizvodnje, onda kažu da se priprema za rat. On je za N1… »
Izetbegović: Da je sada 1992, u BiH imamo toliko toga da se možemo odbraniti

Izetbegović: Da je sada 1992, u BiH imamo toliko toga da se možemo odbraniti

Blic 02.08.2018
Srbija i Hrvatska nabavljaju avione, raketne sisteme i hvališu se time, a kada ja govorim o jačanju namenske proizvodnje, onda kažu da se pripremam za rat, kaže bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović. On je tako za N1 prokomentarisao… »
Izetbegović: Srbija i Hrvatska se hvale avionima, a kažu ja spremam rat

Izetbegović: Srbija i Hrvatska se hvale avionima, a kažu ja spremam rat

Večernje novosti 02.08.2018
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da "i Srbija i Hrvatska nabavljaju avione, raketne sisteme i hvališu se time", a da kad on govori o jačanju namenske proizvodnje, onda kažu da se priprema za rat. Bošnjački član… »
Bakir Izetbegović: Ništa od trećeg entiteta u BiH

Bakir Izetbegović: Ništa od trećeg entiteta u BiH

Mondo 02.08.2018
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je ideja o formiranju trećeg entiteta u BiH "samo kost ubačena između Hrvata i Bošnjaka" i da "nema ništa" od toga. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija "Taj treći entitet… »
Izetbegović: Srbija i Hrvatska se hvališu avionima, a kažu da ja spremam rat

Izetbegović: Srbija i Hrvatska se hvališu avionima, a kažu da ja spremam rat

RTS 02.08.2018
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović kaže da "i Srbija i Hrvatska nabavljaju avione, raketne sisteme i hvališu se time", a da kad on govori o jačanju namenske proizvodnje, onda kažu da se priprema za rat. Bakir Izetbegović je za… »

Slobodna Evropa 02.08.2018
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovien Bakir Izetbegović izjavio je je ideja o formiranju trećeg entiteta u BiH "samo kost ubačena između Hrvata i Bošnjaka" i da "nema ništa" od toga. "Taj treći entitet niko ne bi znao ni nacrtati… »
Izetbegović: Nema ništa od trećeg entiteta u BiH! Srbija i Hrvatska se hvale oružjem, a kažu da se ja spremam za rat!

Izetbegović: Nema ništa od trećeg entiteta u BiH! Srbija i Hrvatska se hvale oružjem, a kažu da se ja spremam za rat!

Kurir 02.08.2018
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je je ideja o formiranju trećeg entiteta u BiH "samo kost ubačena između Hrvata i Bošnjaka" i da "nema ništa" od toga. "Taj treći entitet niko ne bi znao ni nacrtati. Kuda bi… »
Izetbegović reagovao na Dodikov intervju za Telegraf: To je kost ubačena između Hrvata i Bošnjaka

Izetbegović reagovao na Dodikov intervju za Telegraf: To je kost ubačena između Hrvata i Bošnjaka

Telegraf 02.08.2018
Intervju predsednika Republike Srpke izazvao je brojne reakcije u BiH. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je u intervjuu za Telegraf.rs na pitanje da li može doći do formiranja trećeg entiteta u BiH rekao da "misli da je treći entitet neko… »
Izetbegović: Nema ništa od formiranja trećeg entiteta u BiH

Izetbegović: Nema ništa od formiranja trećeg entiteta u BiH

N1 Info 02.08.2018
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je je ideja o formiranju trećeg entiteta u BiH "samo kost ubačena između Hrvata i Bošnjaka" i da "nema ništa" od toga. Izvor: N1 "Taj treći entitet niko ne bi znao ni nacrtati. Kuda bi… »

Vesti dana »