U odmaralištu Crvenog krsta 36 odličnih đaka

U odmaralištu Crvenog krsta 36 odličnih đaka

RTV četvrtak, 2. avgust 2018.
RTV: U odmaralištu Crvenog krsta 36 odličnih đaka
VRŠAC - Grad Vršac je ove godine obezbedio odmor i oporavak za petoro dece iz seoskih sredina, a čije su porodice u kategoriji sive zone siromaštva i koje nisu obuhvaćene drugim vidovima pomoći. U odmaralištu Crvenog krsta, na Vršačkom bregu, osim vršačkih boravi još 36 đaka iz osnovnih škola iz šest opština, Sečanj, Titel, Opovo, Žitište, Srbobran i Čoka.
Na inicijativu Pokrajinske vlade i zahvaljući sredstvima iz lokalnih samouprava, ovog leta započet je pilot projekat za oporavak dece, čiji roditelji nisu na spisku Centra za socijalnu pomoć, ali koji nisu u mogućnosti da svojoj... »

Crveni krst Titela ulepšao raspust dobrim đacima

Dnevnik četvrtak, 2. avgust 2018.
TITEL: Crveni krst Titela organizovao je odlazak petoro malih Titeljana na sedmodnevni odmor i oporavak u odmaralište Crvenog krsta Vojvodine na Vršačkom bregu. Deca su juče otputovala.
Na oporavak i odmor su otišla deca uzrasta petog i šestog razreda osnovnih škola, koji su dobri đaci i budući volonteri Crvenog krsta u svojim mestima. Sekretar Crvenog krsta u Titelu Marija Olah Kalmar rekla nam je da je lokalna... »
©2019 Netmark d.o.o.