Povezane vesti
Završeno snimanje filma "Kralj Petar prvi" Lazar Ristovski: Morali smo da prodajemo karte za film unapred da bismo imali novac…
Večernje novosti 02.08.2018
Glavni glumac, Lazar Ristovski, istakao je da je ovaj film snimljen u slavu Srbije i patriotskih osećanja u godini u kojoj naša zemlja slavi 100 godina od pobede u Prvom svetskom ratu. SNIMANjE filma "Kralj Petar Prvi" reditelja Petra Ristovskog, u… »
Ristovski: Uloga kralja Petra je kruna moje karijere
Vesti online 02.08.2018
Završeno je snimanje filma "Kralj Petar Prvi", koji će biti u bioskopima od 11. novembra, a prodaja ulaznica počeće sutra, najavio je glumac Lazar Ristovski, koji igra glavnu ulogu. Kadrovi sa snimanja Ristovski je rekao novinarima da već sedam godina… »
Film o kralju Petru koštao 2,3 miliona evra
Mondo 02.08.2018
Lazar Ristovski i njegova porodica završili su snimanje filma "Kralj Petar Prvi". Danica Ristovski kroz suze: "Ovo je više od filma, više od života". Troškovi snimanja 2,3 miliona evra. Zahvalnost Vučiću. "Godinama sam tražio sponzore za ovaj film… »
Ristovski: Uloga kralja Petra je kruna moje karijere
RTS 02.08.2018
Uloga kralja Petra Prvog u istoimenom filmu biće nesumnjivo kruna moje karijere jer posle Kusturičinog „Andergraunda“ nisam radio tako ozbiljan i sveobuhvatan projekat, rekao je Tanjugu, glumac Lazar Ristovski u Kući kralja Petra pre konferencije za… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac koji je u snimku na Fejsbuku pretio Vučiću i Vučićeviću
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih
Gori istok Ukrajine! Udario talas od 230 navođenih bombi! Kijev odbija silovite udare! Najžešće borbe oko dva pravca
Kurir pre 48 minutajoš 35 povezanih
Petoro alpinista iz BiH poginulo tokom silaska sa ruskog vrha Elbrus na Kavkazu
Insajder pre 6 satijoš 48 povezanih
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Nova pobeda Crvene zvezde: Vojvodina nije uspela da ugrozi rivala u nastavku!
Hot sport pre 58 minutajoš 44 povezane