Povezane vesti
Završeno snimanje filma "Kralj Petar prvi" Lazar Ristovski: Morali smo da prodajemo karte za film unapred da bismo imali novac…
Večernje novosti 02.08.2018
Glavni glumac, Lazar Ristovski, istakao je da je ovaj film snimljen u slavu Srbije i patriotskih osećanja u godini u kojoj naša zemlja slavi 100 godina od pobede u Prvom svetskom ratu. SNIMANjE filma "Kralj Petar Prvi" reditelja Petra Ristovskog, u… »
Ristovski: Uloga kralja Petra je kruna moje karijere
Vesti online 02.08.2018
Završeno je snimanje filma "Kralj Petar Prvi", koji će biti u bioskopima od 11. novembra, a prodaja ulaznica počeće sutra, najavio je glumac Lazar Ristovski, koji igra glavnu ulogu. Kadrovi sa snimanja Ristovski je rekao novinarima da već sedam… »
Film o kralju Petru koštao 2,3 miliona evra
Mondo 02.08.2018
Lazar Ristovski i njegova porodica završili su snimanje filma "Kralj Petar Prvi". Danica Ristovski kroz suze: "Ovo je više od filma, više od života". Troškovi snimanja 2,3 miliona evra. Zahvalnost Vučiću. "Godinama sam tražio sponzore za ovaj… »
Ristovski: Uloga kralja Petra je kruna moje karijere
RTS 02.08.2018
Uloga kralja Petra Prvog u istoimenom filmu biće nesumnjivo kruna moje karijere jer posle Kusturičinog „Andergraunda“ nisam radio tako ozbiljan i sveobuhvatan projekat, rekao je Tanjugu, glumac Lazar Ristovski u Kući kralja Petra pre konferencije… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Dan za glasanje u Skupštini Srbije, pred poslanicima predlog budžeta
RTS pre 32 minutajoš 1 povezana