Povezane vesti
Plenković: Govor u Kninu nije planiran za osam ujutru zbog zvižudka građana
BK TV 02.08.2018
Hrvatski premijer Andrej Plenković odbacio je danas tezu da su govori na obeležavanju godišnjice "Oluje" u nedelju u Kninu planirani u osam ujutro, kako se ne bi suočio sa zvižducima i nezadovoljstvom građana. "Ta teza ne stoji uopšte i ne znam zašto je… »
Plenković: Nije tačno da su govori u Kninu planirani za 8.00 da bi se izbegli zvižduci
Novi magazin 02.08.2018
Premijer Hrvatske Andrej Plenković odbacio je tezu da su govori na proslavi godišnjice akcije "Oluja" u nedelju, 5. avgusta u Kninu planirani za 8.00 ujutro da se ne bi suočio sa zvižducima i nezadovoljstvom građana. "Ta teza uopšte ne stoji i ne znam… »
Plenkovićev govor zakazan u osam: Ne izbegavam zvižduke
N1 Info 02.08.2018
Premijer Hrvatske Andrej Plenković odbacio je tezu da su govori na proslavi godišnjice akcije "Oluja" u nedelju, 5. avgusta u Kninu planirani za 8 ujutro da se ne bi suočio sa zvižducima i nezadovoljstvom građana. "Ta teza uopšte ne stoji i ne znam zašto… »
Vesti dana »

Blokada magistrale, bajkeri, protest: Objavljene tačne lokacije velikog okupljanja u Užicu (foto)
Pravda pre 2 satajoš 28 povezanih

Otkriven motiv masakra u Prilepu: Ovo su otac i sin koje je ubio ujak u porodičnoj kući (foto)
Večernje novosti pre 57 minutajoš 30 povezanih

Nastavak istrage u slučaju „nadstrešnica“: Više tužilaštvo ponovo u postupku
In medija pre 17 minutajoš 17 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano i toplo vreme sa osveženjem sredinom nedelje i novim toplotnim talasom krajem jula
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 22 povezane