Povezane vesti
Putujete u CRNU GORU? Naoružajte se strpljenjem!
Moj auto 03.08.2018
Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima iz AMSS preporučuju korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza. GUŽVA NA PUTU ZA CRNU GORU Zadržavanja na Gostinu 100 minuta, na ostalim prelazima pola… »
Na jednom izlazu iz Srbije se čeka dva sata, na drugim graničnim prelazima je malo blaža situacija: Pakao se očekuje ubrzo
Telegraf 03.08.2018
Saobraćaj je pojačanog inteziteta i neophodno je više strpljenja i tolerancije u vožnji. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na Horgošu na ulazu u Srbiju zadržavanja su oko sat vremena, dok se na izlazu čeka oko dva sata. Na ostalim… »
Vesti dana »
Uživo: Kriza na Bliskom istoku - Iran gađao američke vojne ciljeve u Kuvajtu i Bahreinu, Ormuski moreuz i dalje zatvoren
Euronews pre 26 minutajoš 20 povezanih
RHMZ upozorava na nevreme: Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, evo gde će biti najkritičnije
NIN pre 26 minutajoš 17 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 21 povezana
Oglasila se majka Stanije Dobrojević: Otkrila šta zamera ćerki, pa poručila jedno
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih