Povezane vesti
Vukčević: Niko me nije kontaktirao povodom pretnji smrću
Radio 021 03.08.2018
Bivši tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je da ga niko iz policije, tužilaštva, niti BIA nije kontaktirao povodom pretnji koje je dobio. "Pošto znam koliko su oni agilni, verovatno ništa nisu preduzeli", rekao je Vukčević za dnevni list… »
Vukčević: Razmišljam o krivičnoj prijavi protiv Drecuna
Danas 03.08.2018
Bivši tužilac za ratne zločine govori za Danas o brutalnim pretnjama koje su mu upućene nakon javnih istupa poslanika SNS Niko iz policije, tužilaštva niti BIA me nije kontaktirao povodom brutalnih pretnji smrću koje sam dobio, a pošto znam koliko su oni… »
Vukčević: Niko iz policije, tužilaštva i BIA me nije kontaktirao povodom pretnji
Slobodna Evropa 03.08.2018
Bivši tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je da ga niko iz policije, tužilaštva, niti Bezbedonosno informativne agencije (BIA) nije kontaktirao povodom pretnji koje je dobio. "Pošto znam koliko su oni agilni, verovatno ništa nisu… »
Vukčević o pretnjama: Niko od nadležnih me nije kontaktirao
N1 Info 03.08.2018
Bivši tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je da ga niko iz policije, tužilaštva, niti Bezbedonosno informativne agencije (BIA) nije kontaktirao povodom pretnji koje je dobio. "Pošto znam koliko su oni agilni, verovatno ništa nisu… »
Vukčević: Niko iz policije, tužilaštva i BIA me nije kontaktirao
Novi magazin 03.08.2018
Vesti dana »
Strika: Izjava Zavišića da su svi Hrvati ustaše je katastrofalna, mržnja se konstantno proizvodi
N1 Info pre 3 minutajoš 26 povezanih
Arsenal iz penala u samom finišu do izjednačenja protiv Bajera! Pogledajte najzanimljivije momente sa večerašnje utakmice!
Kurir pre 12 minutajoš 39 povezanih
"Ako to uradite, postaće legitimne vojne mete" Amerika izdala hitno upozorenje civilima da beže, usledila jeziva pretnja Irana: Spremaju brutalne kontranapade
Blic pre 2 satajoš 65 povezanih
Uzbuna na aerodromu u Dubaiju: Dva drona pala u blizini, povređena četiri strana državljana
Nova pre 12 satijoš 97 povezanih
"Ušle su potcenjivački, da ih ne branim stalno": Selektor nije zadovoljna, iako je Srbija razbila Island
Mondo pre 33 minutajoš 30 povezanih