Povezane vesti
Da li je tetoviranje opasno zdravlje?
RTV 03.08.2018
BRISEL - Dok oni koji nameravaju da se tetoviraju najviše brinu za kvalitet dizajna ili strahuju od bola, Evropska komisija zabrinuta je zbog potencijalnih posledica po zdravlje, piše portal Politiko. Kako navodi, trenutno ne postoje opšti standardi EU o… »
Politiko: EU sada reguliše i pravila za tetoviranje
Kurir 03.08.2018
BRISEL - Dok oni koji nameravaju da se tetoviraju najviše brinu za kvalitet dizajna ili strahuju od bola, Evropska komisija zabrinuta je zbog potencijalnih posledica po zdravlje, piše portal Politiko. Trenutno ne postoje opšti standardi EU o tome šta… »
Evropska unija sada "reguliše" i tetoviranje?
Blic 03.08.2018
Evropska unija namerava da ostavi svoje obeležje u svetu tetovaža uvođenjem propisa šta može da se koristi za trajno bojenje ljudskog tela. Dok većina ljudi koji žele tetovaže brine o kvalitetu dizajna i koliko će to boleti, Evropske komisije ja… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Cenzolovka pre 20 minutajoš 9 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 45 minutajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 18 povezanih

Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“
Nova pre 14 minutajoš 42 povezane