Povezane vesti

Štafeta Srbije poslednja u finalu Evropskog prvenstva

Štafeta Srbije poslednja u finalu Evropskog prvenstva

Sportske.net 03.08.2018
Muška plivačka štafeta Srbije zauzela je danas poslednje, osmo mesto u finalu Evropskog prvenstva u Glazgovu u disciplini 4x100 metara slobodnim stilom. Štafeta Srbije u sastavu Velimir Stjepanović, Uroš Nikolić, Andrej Barna i Ivan Lenđer trku je… »
EP: Silađi u finalu 100m prsno

EP: Silađi u finalu 100m prsno

N1 Info 03.08.2018
Srpski plivač Čaba Silađi plasirao se u finale Evropskog prvenstva u plivanju u disciplini 100 metara prsno. Silađi je u drugom polufinalu ostvario četvrto vreme, a ukupno sedmo. On je do finala stigao u vremenu 59.91, što je bilo dovoljno za njegovo… »
EP - Silađi u finalu na 100 prsno!

EP - Silađi u finalu na 100 prsno!

Sportske.net 03.08.2018
Srpski plivač Čaba Silađi plasirao se danas u finale Evropskog prvenstva u Glazgovu u disciplini 100 metara prsno. Čaba Silađi je drugu polufinalnu trku završio na četvrtom mestu s vremenom 59,91 sekundu, što je bilo ukupno sedmo vreme u polufinalu… »
Anja Crevar osma u Evropi na 400 metara mešovito

Anja Crevar osma u Evropi na 400 metara mešovito

Večernje novosti 03.08.2018
Srpska plivačica bila je poslednja u finalu u disciplini 400 metara mešovitim stilom. Zlatnu medalju osvojila je Francuskinja Fantin Lezafr. Srpska plivačica Anja Crevar zauzela je danas osmo, poslednje mesto u finalu Evropskog prvenstva u Glazgovu u… »
Plivanje: Čaba izborio finale

Plivanje: Čaba izborio finale

Mondo 03.08.2018
Srpski plivač Čaba Silađi boriće se za medalju na Evropskom prvenstvu u Glazgovu. Foto: Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos Čaba Silađi uspeo je da izbori plasman u finale trke 100 metara prsno na Evropskom prvenstvu u Glazgovu. Srpski plivač je u… »
EP: Crevar u finalu na 400m mešovito

EP: Crevar u finalu na 400m mešovito

N1 Info 03.08.2018
Mlada srpska plivačica Anja Crevar plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Glazgovu u disciplini 400 metara mešovitim stilom. Crevar je bila četvrta u drugoj kvalifikacionoj grupi s vremenom 4:40.99 sekundi. U zbirnom plasmanu tri grupe imala je… »
Crevarova i muška štafeta u finalu, Silađi u polufinalu

Crevarova i muška štafeta u finalu, Silađi u polufinalu

Vesti online 03.08.2018
U popodnevnom programu trke naših današnjih aduta na Evropskom plivačkom prvenstvu nu Glazgovu. Anja Crevar je na 400 mešovito bila četvrta u drugoj od tri kvalifikacione trke s vremenom 4:40.99. Među osam finalistikinja od 18 časova lošije vreme od nje… »
Anja Crevar u finalu na 400 mešovito

Anja Crevar u finalu na 400 mešovito

Sportske.net 03.08.2018
Srpska plivačica Anja Crevar plasirala se danas u finale Evropskog prvenstva u Glazgovu u disciplini 400 metara mešovitim stilom. Srpska plivačica Anja Crevar plasirala se danas u finale Evropskog prvenstva u Glazgovu u disciplini 400 metara mešovitim… »
Naši plivači startuju na EP u Glazgovu: Čaba najveći adut

Naši plivači startuju na EP u Glazgovu: Čaba najveći adut

Večernje novosti 03.08.2018
Potpuno sam rasterećen, ne osećam, kao nekad, veliki pritisak - poručuje Silađi. TRI srpska aduta prvog dana EP u plivanju. U olimpijskom bazenu u Glazgovu danas (10.30) prva startuje Anja Crevar na 400 m mešovito. Sat kasnije Čaba Silađi na 100 m prsno… »

Vesti dana »

Sutra nestabilno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom

Sutra nestabilno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom

Novi magazin pre 1 satjoš 25 povezanih
Milica Gardašević bez finala u skoku udalj na SP

Milica Gardašević bez finala u skoku udalj na SP

Sportski žurnal pre 19 minutajoš 35 povezanih
Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Politika pre 59 minutajoš 35 povezanih
Petogodišnje dete iz Srbije napao vuk kod Neos Marmarasa

Petogodišnje dete iz Srbije napao vuk kod Neos Marmarasa