Povezane vesti
Crveni krst nam je bio spas: Zadrugar progovorio u kakvim je uslovima živeo, o gnjidama i vaškama: "Napiju se, dođu kući i…
Blic 03.08.2018
Lepi Mića gostovao je u uživo emisiji i tom prilikom je pričao i o svom detinjstvu i odrastanju. - Ja sam rastao vrlo zaje**no. Ja sam išao u školu gde je od nas šezdeset, trideset i osmoro imalo gnjide, vaške, svrab... Ja sam išao u školu gde je Crveni… »
Napiju se, dođu kući, maltretiraju sve redom! Crveni krst je bio spas za sve nas: Lepi Mića progovorio o detinjstvu, gnjidama…
Kurir 03.08.2018
Ističući odmah na početku izlaganja da sopstveni život smatra savršenom bajkom, Lepi Mića otkrio je detalje iz detinjstva koje niko do sada nije znao. Često se osvrćući na "stakleno zvono" pod kojim je Luna Đogani tokom trajanja "Zadruge" tvrdila da je… »
Vesti dana »

VJT: Jedan od učesnika protesta u Beogradu sklopio sporazum o priznanju krivice
Danas pre 27 minutajoš 33 povezane

Poverenica poručila da je neprihvatljiva retorika nasilja i podsticanje atmosfere straha, reagovala Brnabić
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih

Evo šta traži Putin da bi okončao rat u Ukrajini: Trampu se žuri, Zelenski strahuje (foto)
Kurir pre 17 minutajoš 74 povezane

Nikezić: Infrastruktura železnice potvrdila da se ploča u stanici Beograd centar u Prokopu „kreće“
Nova pre 4 satijoš 23 povezane