Povezane vesti
Crveni krst nam je bio spas: Zadrugar progovorio u kakvim je uslovima živeo, o gnjidama i vaškama: "Napiju se, dođu kući i…
Blic 03.08.2018
Lepi Mića gostovao je u uživo emisiji i tom prilikom je pričao i o svom detinjstvu i odrastanju. - Ja sam rastao vrlo zaje**no. Ja sam išao u školu gde je od nas šezdeset, trideset i osmoro imalo gnjide, vaške, svrab... Ja sam išao u školu gde je… »
Napiju se, dođu kući, maltretiraju sve redom! Crveni krst je bio spas za sve nas: Lepi Mića progovorio o detinjstvu…
Kurir 03.08.2018
Ističući odmah na početku izlaganja da sopstveni život smatra savršenom bajkom, Lepi Mića otkrio je detalje iz detinjstva koje niko do sada nije znao. Često se osvrćući na "stakleno zvono" pod kojim je Luna Đogani tokom trajanja "Zadruge"… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 3 satajoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana