Povezane vesti
Crveni krst nam je bio spas: Zadrugar progovorio u kakvim je uslovima živeo, o gnjidama i vaškama: "Napiju se, dođu kući i…
Blic 03.08.2018
Lepi Mića gostovao je u uživo emisiji i tom prilikom je pričao i o svom detinjstvu i odrastanju. - Ja sam rastao vrlo zaje**no. Ja sam išao u školu gde je od nas šezdeset, trideset i osmoro imalo gnjide, vaške, svrab... Ja sam išao u školu gde je Crveni… »
Napiju se, dođu kući, maltretiraju sve redom! Crveni krst je bio spas za sve nas: Lepi Mića progovorio o detinjstvu, gnjidama…
Kurir 03.08.2018
Ističući odmah na početku izlaganja da sopstveni život smatra savršenom bajkom, Lepi Mića otkrio je detalje iz detinjstva koje niko do sada nije znao. Često se osvrćući na "stakleno zvono" pod kojim je Luna Đogani tokom trajanja "Zadruge" tvrdila da je… »
Vesti dana »
Naučne ustanove iz Srbije i Evrope traže zaštitu Beogradskog sajma i Generalštaba
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 83 povezane
Srbija se iduće godine zadužuje 8,3 milijarde evra za otplatu budžetskog deficita i starih dugova
Biznis.rs pre 7 satijoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 6 satijoš 12 povezanih
Niški Filozofski pravnim putem nastavlja borbu protiv odluke Vlade o osnivanju Fakulteta srpskih studija
Južne vesti pre 1 satjoš 32 povezane