Повезане вести

Промена плана у хумској: Мирковић већ у суботу преузима црно-беле

Промена плана у хумској: Мирковић већ у суботу преузима црно-беле

Вечерње новости 03.08.2018
Директор Милош Вазура најавио је раније данас да ће наследник Мирослава Ђукића на клупи црно-белих преузети екипу у понедељак, али је очигледно све утаначено и некадашњи репрезентативац стиже експресно. Промоција новог тренера… »
Отклоњене све дилеме - Партизан сутра представља новог тренера!

Отклоњене све дилеме - Партизан сутра представља новог тренера!

Спортске.нет 03.08.2018
Стигла је званична потврда клуба из Хумске. Са новим тренером већ од дуела са лучанском Младости. Вицешампион Србије растао се у петак са досадашњим тренером Мирославом Ђукићем, а колико сутра биће представљен нови шеф струке… »
Убрзан процес: Партизан потврдио – Зоран Мирковић је нови тренер! Заказана је промоција, али деби неће бити у Хумској

Убрзан процес: Партизан потврдио – Зоран Мирковић је нови тренер! Заказана је промоција, али деби неће бити у Хумској

Хот спорт 03.08.2018
Стигла је званична потврда из клуба. Ђукић је смењен, појачања стижу, а сада је званично да ће нови шеф стручног штаба бити Зоран Бата Мирковић, играчка легенда клуба из Хумске. Након што је клуб званично објавио да је Ђукић… »
Партизан: Промоција Мирковића у суботу, деби у четвртак

Партизан: Промоција Мирковића у суботу, деби у четвртак

Моззарт спорт 03.08.2018
Жарко Лазетић води црно-беле против Младости. Све је било јасно још по окончању реванша са Тракаијем, синоћ је наговештено, а јутрос потврђено. Прекид сарадње са Мирославом Ђукићем оставио је брисан простор Зорану Бати… »
Огласио се Мирослав Ђукић: Нисам љут…

Огласио се Мирослав Ђукић: Нисам љут…

Хот спорт 03.08.2018
Бивши тренер фудбалера Партизана Мирослав Дјукић рекао је да није љут због смене и да је задовољан урађеним. Партизан је сменио Мирослава Ђукића и екипу ће од понедељка предводити Зоран Мирковић. – Срећан сам с оним што смо… »
Ђукић није љут, ево шта је рекао на растанку

Ђукић није љут, ево шта је рекао на растанку

Спортске.нет 03.08.2018
Црно-бели су тренутно без тренера, али на место Мирослава Ђукића долази Зоран Бата Мирковић. Бивши тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је данас да није љут због смене и да је задовољан урађеним. "Срећан сам с оним… »
Ђукић: Нисам љут, задовољан сам

Ђукић: Нисам љут, задовољан сам

Н1 Инфо 03.08.2018
Сад већ бивши тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да није љут због смене, већ да је задовољан оним што су црно-бели урадили под његовим вођством. Као што су медији и најављивали Фудбалски клуб Партизан је у… »
Ђукић: Нисам љут, дао сам све од себе, Партизан је мој клуб

Ђукић: Нисам љут, дао сам све од себе, Партизан је мој клуб

Вести онлине 03.08.2018
Одлазећи тренер "црно-белих" је беспоговорно прихватио одлуку руководства да буде смењен. Ђукић (52), који је преузео Партизанов тим у јуну прошле године пошто је његов претходник Марко Николић прихватио понуду мађарског… »
Ђукић: Нисам љут, Партизан је мој клуб

Ђукић: Нисам љут, Партизан је мој клуб

Мондо 03.08.2018
Мирослав Ђукић је смењен са места тренера Партизана после годину дана. Каже да није љут због оваквог епилога. "Дао сам све од себе да помогнем Партизану", изјавио по одласку са стадиона. Мирослав Ђукић и Партизан се растају по… »
Ђукић после смене: Нисам љут, Партизан је мој клуб

Ђукић после смене: Нисам љут, Партизан је мој клуб

Моззарт спорт 03.08.2018
„Дао сам све од себе“, каже бивши тренер црно-белих. После тренерске рокаде на клупи Партизана огласио се и један од главних актера - Мирослав Ђукић. Одлазећи кромилар црно-белих каже да је учинио све што је било до њега… »

Вести дана »