Повезане вести
Симић представљен: "Рани одлазак у иностранство је била грешка"
Спортске.нет 03.08.2018
Повратник у Црвену звезду Вељко Симић рекао је данас да је рани одлазак из клуба био велика грешка на којој младји фудбалери могу да уче. "Нисам сигуран да ли је ово бољи пут, али рани одлазак у иностранство је био велика… »
Симић признао: Одлазак у иностранство био велика грешка, млађи играчи да уче из мог искуства
Моззарт спорт 03.08.2018
„Драго ми је да сам поново ту, да сам добио другу шансу да остваримо неке заједничке циљеве“, рекао доскорашњи играч Земуна. Повратник у редове Црвене звезде, Вељко Симић, признао је да је направио велику грешку када је као… »
Представљено ново појачање звезде: Симић признао да је одлазак био грешка, Мркела говорио о нападачу…
Хот спорт 03.08.2018
Вељко Симић вратио се у Црвену звезду, након што је као млад и неискусан, што је признао, отишао са стадиона ‘Рајко Митић’ и направио грешку. Вељко Симић данас је на стадиону у Љутице Богдана промовисан и званично у новог… »
Вести дана »
Још без потврде из Вашингтона о лиценци за НИС, рафинерија у Панчеву пред гашењем
НИН пре 5 сатијош 43 повезане
НУНС: Хитно истражити нападе на извештаче током избора у недељу у Неготину, Мионици и Сечњу
Н1 Инфо пре 6 сатијош 17 повезаних
Загорка Доловац одговорила на „позив на рат“ Угљеше Мрдића: Ово је најтежи облик непримереног утицаја на тужилаштво
Нова пре 2 сатајош 33 повезане
13 месеци од трагедије: Грађани Новог Сада направили срце од лампиона за 16 страдалих
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 50 повезаних
Председник о изборима: „Опозиција је терорисала грађане, а ми смо и поред тога победили“
Сербиан Невс Медиа пре 7 сатијош 29 повезаних