Povezane vesti
"Oluja za nas i dalje traje" - vapaj porodica nestalih Srba u Hrvatskoj
Srbija danas 03.08.2018
Hrvatska akcija Oluja počela je 4. avgusta 1995. godine. Još se ne zna sudbina 1.746 Srba nestalih tokom sukoba u Hrvatskoj, a porodice nestalih kažu uoči obeležavanja vojne akcije Oluja da za njih "Oluja još traje i trajaće sve dok ne pronađu i sahrane… »
Porodice nestalih u Hrvatskoj: Oluja za nas i dalje traje
Al Jazeera 03.08.2018
Pitanje nestalih jedno je od najsloženijih pitanja kada je riječ o saradnji Srbije i Hrvatske, smatraju u Beogradu. Još se ne zna sudbina 1.746 Srba nestalih tokom sukoba u Hrvatskoj, a porodice nestalih kažu, uoči obilježavanja vojne akcije Oluja, da za… »
Mirin suprug je ubijen u "Oluji" i već 23 godine traje njen vapaj: Znam ko ga je mučio i ko ga je ubio, samo ne znam gde je…
Telegraf 03.08.2018
Kada nema posmrtnih ostataka, nema imena, onda nema ni zločina. Još se ne zna sudbina 1.746 Srba nestalih tokom sukoba u Hrvatskoj, a porodice nestalih kažu uoči obeležavanja vojne akcije "Oluja" da za njih "Oluja još traje i trajaće sve dok ne pronađu i… »
Vesti dana »

"Gužva je u gradu? Biće još gužve": Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
N1 Info pre 10 satijoš 12 povezanih

Protest u Kosjeriću, studenti poručili: "Građani na izborima jasno rekli - nećemo ovu vlast"
N1 Info pre 4 satijoš 17 povezanih

U 13 gradova u Srbiji održani protesti kojima se traži primena zakona za zaštitu životinja
Danas pre 6 satijoš 11 povezanih

"Mislila sam da će mi srce stati": Građani u Iranu i Izraelu pod ruševinama, strahuju dok svet gleda rastući rat
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih