Povezane vesti
Zakarić do 2021, a na dresu 77: Kad sam čuo za Partizan druge ponude sam stavio u stranu
Mozzart sport 03.08.2018
Najbolji igrač Premijer lige BiH zvanično u Humskoj. Na dvomesečnu neizvesnost stavljena je tačka. Konačno, posle velikih peripetija, Goran Zakarić (26) je postao fudbaler Partizana. Zvanično najbolji igrač Premijer lige Bosne i Hercegovine za… »
Zakarić konačno u Partizanu: Nisam razmatrao druge ponude
Dnevnik 03.08.2018
BEOGRAD: Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić, dosadašnji član Željezničara iz Sarajeva, posle dugih pregovora konačno je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom. "Mislim da sam danas najsrećniji čovek na svetu. Imao sam… »
Radi se u Humskoj: Đukić je ‘bivši’, a upravo je promovisano dugo čekano pojačanje!
Hot sport 03.08.2018
Navijači Partizana konačno su dočekali igrača o kom se pričalo verovatno od prvog dana kada je počela operacija ‘letnji prelazni rok’. Goran Zakarić već nekoliko meseci figurira kao novo pojačanje Partizana, ali posle puno peripetija oko… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Blokiran Bulevar Mihajla Pupina: Protest na Novom Beogradu zbog hapšenja aktivista: „Pozovite što više ljudi da nam se pridruži“
Nova pre 11 minutajoš 91 povezana

Lekornu: Francuski obaveštajni podaci za Ukrajinu nisu pogođeni suspenzijom pomoći SAD
RTV pre 1 satjoš 42 povezane

Prosvetni radnici iz više gradova Srbije stigli na protest u Čačku
Beta pre 11 minutajoš 11 povezanih

Policija u Sokobanji pronašla 200 grama marihuane, 13 grama ekstazija, devet grama amfetamina i digitalnu vagicu sa tragovima kokaina
Glas Zaječara pre 1 satjoš 41 povezana

Ministarstvo prosvete pomerilo termine za probni završni ispit: Evo kada će osmaci proveriti znanje
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih