Povezane vesti

Zakarić do 2021, a na dresu 77: Kad sam čuo za Partizan druge ponude sam stavio u stranu

Zakarić do 2021, a na dresu 77: Kad sam čuo za Partizan druge ponude sam stavio u stranu

Mozzart sport 03.08.2018
Najbolji igrač Premijer lige BiH zvanično u Humskoj. Na dvomesečnu neizvesnost stavljena je tačka. Konačno, posle velikih peripetija, Goran Zakarić (26) je postao fudbaler Partizana. Zvanično najbolji igrač Premijer lige Bosne i Hercegovine za prošlu… »
Zakarić konačno u Partizanu: Nisam razmatrao druge ponude

Zakarić konačno u Partizanu: Nisam razmatrao druge ponude

Dnevnik 03.08.2018
BEOGRAD: Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić, dosadašnji član Željezničara iz Sarajeva, posle dugih pregovora konačno je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom. "Mislim da sam danas najsrećniji čovek na svetu. Imao sam težak… »
Radi se u Humskoj: Đukić je ‘bivši’, a upravo je promovisano dugo čekano pojačanje!

Radi se u Humskoj: Đukić je ‘bivši’, a upravo je promovisano dugo čekano pojačanje!

Hot sport 03.08.2018
Navijači Partizana konačno su dočekali igrača o kom se pričalo verovatno od prvog dana kada je počela operacija ‘letnji prelazni rok’. Goran Zakarić već nekoliko meseci figurira kao novo pojačanje Partizana, ali posle puno peripetija oko suspenzije u… »

Vesti dana »