Povezane vesti

Zakarić do 2021, a na dresu 77: Kad sam čuo za Partizan druge ponude sam stavio u stranu

Zakarić do 2021, a na dresu 77: Kad sam čuo za Partizan druge ponude sam stavio u stranu

Mozzart sport 03.08.2018
Najbolji igrač Premijer lige BiH zvanično u Humskoj. Na dvomesečnu neizvesnost stavljena je tačka. Konačno, posle velikih peripetija, Goran Zakarić (26) je postao fudbaler Partizana. Zvanično najbolji igrač Premijer lige Bosne i Hercegovine za… »
Zakarić konačno u Partizanu: Nisam razmatrao druge ponude

Zakarić konačno u Partizanu: Nisam razmatrao druge ponude

Dnevnik 03.08.2018
BEOGRAD: Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić, dosadašnji član Željezničara iz Sarajeva, posle dugih pregovora konačno je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom. "Mislim da sam danas najsrećniji čovek na svetu. Imao sam… »
Radi se u Humskoj: Đukić je ‘bivši’, a upravo je promovisano dugo čekano pojačanje!

Radi se u Humskoj: Đukić je ‘bivši’, a upravo je promovisano dugo čekano pojačanje!

Hot sport 03.08.2018
Navijači Partizana konačno su dočekali igrača o kom se pričalo verovatno od prvog dana kada je počela operacija ‘letnji prelazni rok’. Goran Zakarić već nekoliko meseci figurira kao novo pojačanje Partizana, ali posle puno peripetija oko… »

Vesti dana »