Повезане вести

Закарић до 2021, а на дресу 77: Кад сам чуо за Партизан друге понуде сам ставио у страну

Закарић до 2021, а на дресу 77: Кад сам чуо за Партизан друге понуде сам ставио у страну

Моззарт спорт 03.08.2018
Најбољи играч Премијер лиге БиХ званично у Хумској. На двомесечну неизвесност стављена је тачка. Коначно, после великих перипетија, Горан Закарић (26) је постао фудбалер Партизана. Званично најбољи играч Премијер лиге Босне и… »
Закарић коначно у Партизану: Нисам разматрао друге понуде

Закарић коначно у Партизану: Нисам разматрао друге понуде

Дневник 03.08.2018
БЕОГРАД: Фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине Горан Закарић, досадашњи члан Жељезничара из Сарајева, после дугих преговора коначно је потписао трогодишњи уговор са Партизаном. "Мислим да сам данас најсрећнији човек на… »
Ради се у Хумској: Ђукић је ‘бивши’, а управо је промовисано дуго чекано појачање!

Ради се у Хумској: Ђукић је ‘бивши’, а управо је промовисано дуго чекано појачање!

Хот спорт 03.08.2018
Навијачи Партизана коначно су дочекали играча о ком се причало вероватно од првог дана када је почела операција ‘летњи прелазни рок’. Горан Закарић већ неколико месеци фигурира као ново појачање Партизана, али после пуно… »

Вести дана »