Povezane vesti
Zaev: VMRO DPMNE odbio da uđe u vladu Makedonije
N1 Info 03.08.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je opozicioni VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije i da dele mandat do punopravnog članstva zemlje u NATO. "Pozvao sam na poslednjem sastanku lidera (vodećih stranaka) VMRO DPMNE da uđe u… »
Zaev: VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu
Slobodna Evropa 03.08.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je opozicioni VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije i da dele mandat do punopravnog članstva zemlje u NATO. "Pozvao sam na poslednjem sastanku lidera VMRO DPMNE da uđe u Vladu dok ne… »
Zaev: VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu
Kurir 03.08.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je opozicioni VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije i da dele mandat do punopravnog članstva zemlje u NATO. "Pozvao sam na poslednjem sastanku lidera (vodećih stranaka) VMRO DPMNE da uđe u… »
Zaev: VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije
Novi magazin 03.08.2018
Vesti dana »
Amerika i Iran pokrenuli nove napade, dronovi pogodili aerodrom u Kuvajtu
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih
RHMZ: Upozorenje na vremenske nepogode, u nekim delovima zemlje narandžasti meteoalarm
RTS pre 2 satajoš 36 povezanih
Više škola u Beogradu i Zrenjaninu evakuisano zbog dojava o postavljenim bombama, policija na terenu
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 23 povezane
Sastavi za Svetsko prvenstvo - Grupa J: Argentina, Alžir, Austrija i Jordan - evo ko će predstavljati ove reprezentacije!
Kurir pre 55 minutajoš 27 povezanih