Povezane vesti

Zaev: VMRO DPMNE odbio da uđe u vladu Makedonije

Zaev: VMRO DPMNE odbio da uđe u vladu Makedonije

N1 Info 03.08.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je opozicioni VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije i da dele mandat do punopravnog članstva zemlje u NATO. "Pozvao sam na poslednjem sastanku lidera (vodećih stranaka) VMRO DPMNE da uđe u… »
Zaev: VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu

Slobodna Evropa 03.08.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je opozicioni VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije i da dele mandat do punopravnog članstva zemlje u NATO. "Pozvao sam na poslednjem sastanku lidera VMRO DPMNE da uđe u Vladu dok ne… »

Kurir 03.08.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je opozicioni VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije i da dele mandat do punopravnog članstva zemlje u NATO. "Pozvao sam na poslednjem sastanku lidera (vodećih stranaka) VMRO DPMNE da uđe u… »
Zaev: VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije

Zaev: VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije

Novi magazin 03.08.2018

Vesti dana »