Povezane vesti
Zaev: VMRO DPMNE odbio da uđe u vladu Makedonije
N1 Info 03.08.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je opozicioni VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije i da dele mandat do punopravnog članstva zemlje u NATO. "Pozvao sam na poslednjem sastanku lidera (vodećih stranaka) VMRO DPMNE da uđe u… »
Zaev: VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu
Slobodna Evropa 03.08.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je opozicioni VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije i da dele mandat do punopravnog članstva zemlje u NATO. "Pozvao sam na poslednjem sastanku lidera VMRO DPMNE da uđe u Vladu dok ne… »
Zaev: VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu
Kurir 03.08.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas da je opozicioni VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije i da dele mandat do punopravnog članstva zemlje u NATO. "Pozvao sam na poslednjem sastanku lidera (vodećih stranaka) VMRO DPMNE da uđe u… »
Zaev: VMRO DPMNE odbio ponudu da uđe u Vladu Makedonije
Novi magazin 03.08.2018
Vesti dana »

Stiglo upozorenje lično za Putina Ova zemlja sprema žestoku akciju, ako ovo uradi...
Alo pre 25 minutajoš 31 povezana

Prva žena premijer Japana na korak od inauguracije; Čestitao predsednik Vučić
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih

VIDEO: Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi počeo petogodišnju robiju
Radio 021 pre 30 minutajoš 21 povezana

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Jedna saobraćajna nesreća tokom noći u Beogradu, muškarac povređen
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih