Повезане вести

Несрећа у Сибиру: 18 погинулих у паду хеликоптера (видео)

Несрећа у Сибиру: 18 погинулих у паду хеликоптера (видео)

Телеграф 04.08.2018
У летелици је било 15 путника и три члана посаде. Хеликоптер Ми-8 срушио се у области Краснојарск у Сибиру. Према првим извештајима, 18 људи је погинуло у паду летелице, преноси рт.цом. После стравичних пожара који су погодили… »
Срушио се руски хеликоптер, 18 жртава

Срушио се руски хеликоптер, 18 жртава

Глас Америке 04.08.2018
МОСЦОВ — У региону Краснојарск у Сибиру срушио се руски хеликоптер, компаније "УТаир", а погинуло је свих 18 путника и чланова посаде. Хеликоптер је полетео из града Игарка ка Северном поларном кругу, али се срушио два километра… »
У паду хеликоптера у Сибиру погинуло 18 људи

У паду хеликоптера у Сибиру погинуло 18 људи

Нови магазин 04.08.2018
Руски хеликоптер срушио се јутрос убрзо након полетања у Сибиру, при чему је погинуло 18 људи, саопштили су званичници. Према прелиминарним информацијама, пропелери те летелице сударила су се са другим хеликоптером који је… »
Пад хеликоптера у Сибиру, погинуло 18 особа

Пад хеликоптера у Сибиру, погинуло 18 особа

Н1 Инфо 04.08.2018
Руски хеликоптер срушио се убрзо након полетања у Сибиру, при чему је погинуло 18 особа, саопштили су званичници. Према прелиминарним информацијама, пропелери те летелице сударили су се са другим хеликоптером који је полетео из… »
Пао хеликоптер у Сибиру, 18 мртвих!

Пао хеликоптер у Сибиру, 18 мртвих!

Мондо 04.08.2018
Приликом пада хеликоптера Ми-8 у региону Краснојарск у Сибиру, погинуло је 18 особа, речено је у служби за ванредне ситуације. Фото: Иоутзубе/Сцреенсхот/ТОП ОФ ТХЕ ВОРЛД Несрећа се догодила недуго након полетања, а у летелици… »
Срушио се хеликоптер у Сибиру, 18 мртвих

Срушио се хеликоптер у Сибиру, 18 мртвих

Радио 021 04.08.2018
Хеликоптер Ми-8 срушио се у региону Краснојарск у Сибиру. Погинуло је 18 људи. У летелици се налазило 15 путника и три члана посаде и сви су погинули. Како наводе медији, хеликоптер је превозио раднике на нафтну бушотину. До… »
Пронађен узрок несреће: Срушио се хеликоптер у Русији, 18 погинулих

Пронађен узрок несреће: Срушио се хеликоптер у Русији, 18 погинулих

Вечерње новости 04.08.2018
У Краснојарском крају у Русији срушио се хеликоптер Ми-8, саопштила је за Спутњик хитна служба региона. У Краснојарском крају у Русији срушио се хеликоптер Ми-8, саопштила је за Спутњик хитна служба региона. Министарство за… »
Судар хеликоптера у Сибиру: Једна летелица пала, 18 погинулих (видео)

Судар хеликоптера у Сибиру: Једна летелица пала, 18 погинулих (видео)

Курир 04.08.2018
Хеликоптер Ми-8 срушио се у области Краснојарск у Сибиру. Према првим извештајима, 18 људи је погинуло у паду летелице, преноси рт.цом. У хеликоптеру, који је наводно припадао превознику "Утаир аирлине", било је 15 путника и три… »

Вести дана »