Повезане вести

Ђоковић у Торонту креће против дужника из Мелбурна

Ђоковић у Торонту креће против дужника из Мелбурна

Вести онлине 04.08.2018
Наш најбољи тенисер, који је девети носилац на првом од два турнира из мастерс серије између Вимблдона и Ју-Ес опена, састаће се у провом колу с водећим играчем Јужне Кореје Хјеоном Чунгом. Он је Ђоковићев дужник с Аустралија… »
Ноле напада пету круну: После Вимблдона, мотивисан сам да на највишем нивоу одиграм на бетону

Ноле напада пету круну: После Вимблдона, мотивисан сам да на највишем нивоу одиграм на бетону

Вечерње новости 04.08.2018
Новак Ђоковић у понедељак увече против Хјеона Чунга (23. на листи) стартује на Роџерс купу у Торонту. НОВАКОВА жеља да се врати у светски врх чврста је као бетон на коме ће играти до краја сезоне. Најбољи српски тенисер… »
Ђоковић мотивисан: Радујем се свему што ме чека

Ђоковић мотивисан: Радујем се свему што ме чека

Н1 Инфо 04.08.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да је, после освајања Вимблдона, мотивисан да добре резултате оствари и током сезоне на бетону. Некадашњи први тенисер света освојио је у јулу четврту Грен слем титулу на… »
С траве на бетон: Новак и Рафа могу тек у финалу

С траве на бетон: Новак и Рафа могу тек у финалу

Мондо 04.08.2018
Да ли ће се полуфиналисти страшног меча у полуфиналу Вимблдона срести и на бетону? Канадска публика то прижељкује... Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је, након освајања Вимблдона, мотивисан да и сезону на бетону одигра… »
Новак Ђоковић: Још више сам мотивисан после Вимблдона

Новак Ђоковић: Још више сам мотивисан после Вимблдона

Хот спорт 04.08.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је, након освајања Вимблдона, мотивисан да и сезону на бетону одигра на највишем нивоу. Ђоковић ће на старту мастерса у Торонту играти против Хјеон Чунга из Јужне Кореје, 23. играча… »
Новак добио противника на старту Торонта

Новак добио противника на старту Торонта

Спортске.нет 04.08.2018
Тенисер који је избацио Новака на Аустралијан опену је његов противник у првом колу Мастерса. Шести Мастерс у сезони почиње у понедељак, а најбољи српски тенисер који је у сјајној форми, Новак Ђоковић, добио је противника у… »
"Сервирали" Новаку меч у Вуковару: Ђоковић не планира тамо да заигра, лажна вест има и политички жиг

"Сервирали" Новаку меч у Вуковару: Ђоковић не планира тамо да заигра, лажна вест има и политички жиг

Вечерње новости 03.08.2018
Трагом спекулација у Хрватској да српски тениски ас долази у Чилићев камп на егзебицију. НОВАК Ђоковић неће играти са Марином Чилићем у Вуковару, упркос сензационалистичким насловима у хрватским медијима. Најбољи српски тенисер… »

Вести дана »