Povezane vesti

Đoković u Torontu kreće protiv dužnika iz Melburna

Đoković u Torontu kreće protiv dužnika iz Melburna

Vesti online 04.08.2018
Naš najbolji teniser, koji je deveti nosilac na prvom od dva turnira iz masters serije između Vimbldona i Ju-Es opena, sastaće se u provom kolu s vodećim igračem Južne Koreje Hjeonom Čungom. On je Đokovićev dužnik s Australija opena ove godine… »
Nole napada petu krunu: Posle Vimbldona, motivisan sam da na najvišem nivou odigram na betonu

Nole napada petu krunu: Posle Vimbldona, motivisan sam da na najvišem nivou odigram na betonu

Večernje novosti 04.08.2018
Novak Đoković u ponedeljak uveče protiv Hjeona Čunga (23. na listi) startuje na Rodžers kupu u Torontu. NOVAKOVA želja da se vrati u svetski vrh čvrsta je kao beton na kome će igrati do kraja sezone. Najbolji srpski teniser konačno je dočekao… »
S trave na beton: Novak i Rafa mogu tek u finalu

S trave na beton: Novak i Rafa mogu tek u finalu

Mondo 04.08.2018
Da li će se polufinalisti strašnog meča u polufinalu Vimbldona sresti i na betonu? Kanadska publika to priželjkuje... Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je, nakon osvajanja Vimbldona, motivisan da i sezonu na betonu odigra na najvišem nivou… »
Đoković motivisan: Radujem se svemu što me čeka

Đoković motivisan: Radujem se svemu što me čeka

N1 Info 04.08.2018
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je, posle osvajanja Vimbldona, motivisan da dobre rezultate ostvari i tokom sezone na betonu. Nekadašnji prvi teniser sveta osvojio je u julu četvrtu Gren slem titulu na terenima Ol Ingland Kluba… »
Novak Đoković: Još više sam motivisan posle Vimbldona

Novak Đoković: Još više sam motivisan posle Vimbldona

Hot sport 04.08.2018
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je, nakon osvajanja Vimbldona, motivisan da i sezonu na betonu odigra na najvišem nivou. Đoković će na startu mastersa u Torontu igrati protiv Hjeon Čunga iz Južne Koreje, 23. igrača sveta. U međusobnim… »
Novak dobio protivnika na startu Toronta

Novak dobio protivnika na startu Toronta

Sportske.net 04.08.2018
Teniser koji je izbacio Novaka na Australijan openu je njegov protivnik u prvom kolu Mastersa. Šesti Masters u sezoni počinje u ponedeljak, a najbolji srpski teniser koji je u sjajnoj formi, Novak Đoković, dobio je protivnika u prvom kolu. Novak je… »
"Servirali" Novaku meč u Vukovaru: Đoković ne planira tamo da zaigra, lažna vest ima i politički žig

"Servirali" Novaku meč u Vukovaru: Đoković ne planira tamo da zaigra, lažna vest ima i politički žig

Večernje novosti 03.08.2018
Tragom spekulacija u Hrvatskoj da srpski teniski as dolazi u Čilićev kamp na egzebiciju. NOVAK Đoković neće igrati sa Marinom Čilićem u Vukovaru, uprkos senzacionalističkim naslovima u hrvatskim medijima. Najbolji srpski teniser, kako saznaju… »

Vesti dana »