Povezane vesti
Nada Obrić oplela po luni i anabeli: Ona je prošla fazu zaljubljivanja u rijalitijima, mislila sam da će ćerku dobro…
Večernje novosti 05.08.2018
Ne možeš da spavaš sa mužem žene koja je na četiri metra od tebe - govorila je pevačica. U emisiji "Zadruga, narod pita" Nada Obrić komentarisala je Kristinu Kockar, za koju je rekla da smatra da je njen ulazak u Belu kuću bila borba za brak, kao… »
"Kada ne mogu da vam priđu, uradiće ovo": Oglasila se Luna Đogani
Blic 05.08.2018
Luna Đogani se zajedno sa majkom Anabelom našla na meti kritika pevačice Nade Obrić, koja je gostovala u emisiji "Zadruga, narod pita". - Ja protiv Lune nemam ništa. To je dete Anabele, koja se bavim ovi poslom. Računala sam da je ona nju dobro… »
Lunu su svi osudili zbog veze sa oženjenim, a Nada Obrić je javno osula paljbu: Blogerka je pobesnela i poslala ovu poruku…
Kurir 05.08.2018
Blogerku Lunu Đogani osudila je javnost zbog veze sa oženjenim Slobodanom Radanovićem, a bura se ne stišava ni nakon završetka rijalitija. Pevačica Nada Obrić je gostujući u emisiji uživo javno osula paljbu po blogerki i njenoj majci Anabeli… »
Ne znam što joj Anabela nije rekla koliko su bezveze rijaliti veze, ona je prošla kroz to! Nada Obrić nije štedela reči…
Kurir 05.08.2018
Ističući da protiv Lune nema ništa, Nada Obrić osvrnula se na to što je i njena majka Anabela Atijas bila zaljubljena u rijalitiju, te smatra da je trebalo da objasni mladoj blogerki "da se ne zanosi". "Ja protiv Lune nemam ništa. To je dete… »
Vesti dana »
Akcija "Zastani Srbijo": 15 minuta tišine, za 15 žrtava tragedije u Novom Sadu
Insajder pre 1 satjoš 54 povezane
Snežna oluja sa zapada sada se premešta prema ovim delovima Srbije: Očekuje se i do 30 centimetara snega, evo koji su predeli prvi na udaru
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
Zavirite u obnovljeni Notr Dam više od pet godina posle požara
Radio 021 pre 39 minutajoš 17 povezanih