Повезане вести

Станојевић :Србија разочарана учешћем израелских авиона у Книну

Станојевић :Србија разочарана учешћем израелских авиона у Книну

Студио Б 05.08.2018
Србија је дубоко разочарана због учешћа израелских пилота и борбених авиона у обележавању операције „Олуја“ у Хрватској, изјавио је данас амбасадор Србије у Израелу Милутин Станојевић за „Тајмс оф Израел“. ФОТО ТАЊУГ/ ФОТО… »
Србија Израелу: Шта ће ваши авиони на прослави Олује?; Ловац на нацисте Ефраим Зуроф: Узнемирен сам због учешћа

Србија Израелу: Шта ће ваши авиони на прослави Олује?; Ловац на нацисте Ефраим Зуроф: Узнемирен сам због учешћа

Вечерње новости 05.08.2018
Директор Центра канцеларије "Симон Визентал“ у Јерусалиму и ловац на нацисте, Ефраим Зуроф, критиковао је учешће израелских борбених авиона у обележавању операције Олуја. Србија је дубоко разочарана због учешћа израелских пилота… »
Амбасада објаснила зашто су израелски авиони били на прослави "Олује"

Амбасада објаснила зашто су израелски авиони били на прослави "Олује"

Србија данас 05.08.2018
Амбасадор Србије у Израелу Милутин Станојевић изјавио је раније данас да је Србија дубоко разочарана због учешћа израелских пилота и борбених авиона. Учешће израелских авиона у обележавању операције "Олуја" у Книну, нема никакве… »
Српски амбасадор: Наша земља дубоко разочарана због учешћа израелских авиона у обележавању "Олује" (фото, видео)

Српски амбасадор: Наша земља дубоко разочарана због учешћа израелских авиона у обележавању "Олује" (фото, видео)

БК ТВ 05.08.2018
Србија је дубоко разочарана због учешћа израелских пилота и борбених авиона у обележавању операције "Олуја" у Хрватској, изјавио је данас амбасадор Србије у Израелу Милутин Станојевић за "Тајмс оф Израел". "Србија је дубоко… »
Зуроф узнемирен због учешћа израелских авиона у Книну

Зуроф узнемирен због учешћа израелских авиона у Книну

Студио Б 05.08.2018
Директор Центра канцеларије „Симон Визентал“ у Јерусалиму и ловац на нацисте, Ефраим Зуроф, критиковао је учешће израелских борбених авиона у обележавању операције Олуја у Хрватској. „Врло сам узнемирен што ће борбени авиони… »
Србија Израелу: Шта ће ваши авиони на прослави Олује? Ово није пријатељски гест!

Србија Израелу: Шта ће ваши авиони на прослави Олује? Ово није пријатељски гест!

Спутник 05.08.2018
Србија је дубоко разочарана због учешћа израелских пилота и борбених авиона у обележавању операције „Олуја“ у Хрватској, изјавио је амбасадор Србије у Израелу Милутин Станојевић за „Тајмс ов Израел“. „Србија је дубоко разочарана… »
Непријатељски гест према нашој земљи: Србија разочарана учешћем израелских авиона у Книну

Непријатељски гест према нашој земљи: Србија разочарана учешћем израелских авиона у Книну

Србија данас 05.08.2018
Ми жалимо због егзодуса, више од 2.500 људи је изгубило живот, рекао је амбасадор Србије у Израелу. Србија је дубоко разочарана због учешћа израелских пилота и борбених авиона у обележавању операције "Олуја" у Хрватској… »

Вести дана »