Povezane vesti
Današnja vremenska prognoza (6. avgust 2018. godine): Sunčano i veoma toplo tokom čitavog dana (video)
Telegraf 06.08.2018
Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu. Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom. Nedelja pred nama biće obeležena visokim temperaturama. U toku… »
Vremenska prognoza do kraja dana (6. avgust 2018. godine): Sunčano i veoma toplo, u toku večeri oblačno sa kišom (video)
Telegraf 06.08.2018
Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu. Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom. U Srbiji do kraja dana sunčano i veoma toplo. Maksimalna… »
Pretežno sunčano i toplo, najviša dnevna u NS oko 33°C
Moj Novi Sad 06.08.2018
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne samo je ponegde na severu i u planinskim predelima istočne Srbije moguća pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavina. Vetar slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 14 do 21, najviša… »
Vesti dana »
Zelenski se oglasio posle sastanka sa Trampovim izaslanicima: "Obavestio sam ih o tome šta Moskva sprema"
Telegraf pre 15 minutajoš 13 povezanih
U Ćićevcu danas Dan žalosti zbog utapanja dvojice dečaka u Južnoj Moravi
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih
"Bibi, moraš da budeš oprezan, ili ostaješ sam!" Tramp nikad žešće zapretio izraelskom premijeru, pa najavio sporazum sa Iranom: Do sada je to uradio 37 puta
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih
RHMZ najavio zahlađenje: Ovog dana će temperatura pasti za preko 10 stepeni
Nova pre 50 minutajoš 9 povezanih