Povezane vesti

Povukao ručnu! Evo kako je Sarina majka od vatrene zavodnice za njega postala teta Indira! Bora Santana priznao: Mlad sam…

Povukao ručnu! Evo kako je Sarina majka od vatrene zavodnice za njega postala teta Indira! Bora Santana priznao: Mlad sam…

Kurir 06.08.2018
Bora Santana je svojevremeno veoma otvoreno pričao o tome koliko mu se dopada Sarina majka, Indira Reljić. Opisivao ju je kao vatrenu ženu, sa posebnom energijom koja ga je i privukla. Međutim sada, kada je čuo šta je ona povodom njihovog odnosa imala da… »
Gledao u nju kao u boga, a SAD je za njega tetka Indira! Bora santana razočaran zbog pretnji sarine majke: Da sam samo to…

Gledao u nju kao u boga, a SAD je za njega tetka Indira! Bora santana razočaran zbog pretnji sarine majke: Da sam samo to…

Kurir 06.08.2018
Bori Santani se nije dopalo šta je čuo da je Sarina majka, Indira Reljić, rekla u njegovom odsustvu. Naime, govoreći o njihovom odnosu i simpatijama, Indira je istakla da je bila vrlo neprijatno iznenađena, te da joj je bio bliže da ne bi ostao živ posle… »

Vesti dana »

Tramp odložio primenu carina do 7. avgusta, šta čeka Srbiju

Tramp odložio primenu carina do 7. avgusta, šta čeka Srbiju

BBC News pre 22 minutajoš 30 povezanih
Trijumf Partizanovih “beba”

Trijumf Partizanovih “beba”

Vesti online pre 52 minutajoš 28 povezanih
Tramp zahteva prekid rata u Ukrajini do 8. avgusta

Tramp zahteva prekid rata u Ukrajini do 8. avgusta

NIN pre 21 minutajoš 20 povezanih