Povezane vesti
Ispovest Katarine Oksenberg: Krivim sebe što mi je ćerka u sekti
Noizz 06.08.2018
Ćerka princeze Jelisavete Karađorđević Katarina Oksenberg i posle godinu dana borbe pokušava da svoju ćerku Indiju izvuče iz sektaške grupe Kita Rejinera i njegove desne ruke, glumice Alison Mak. Britanska glumica srpskog porekla i zvezda serije… »
Ja sam je tamo uvela i sada se borim da je izvučem: Unuka princeze Jelisavete žigosala inicijale vođe sekte, njena majka…
Telegraf 06.08.2018
Poznata glumica i ćerka princeze Jelisavete Karađorđević, Katarina Oksenberg, pokušava da izvuče sviju ćerku Indiju iz kandže organizacije Kita Rejinera. Katarina Oksenberg, britanska glumica srpskog porekla, zvezda serije "Dinastija" i ćerka… »
Vesti dana »

Vlada Srbije: Van snage zaključak o obrazovanju radne grupe za izradu Zakona o visokom obrazovanju
Nedeljnik pre 10 minutajoš 40 povezanih

MUP: Uhapšena dekanka i još pet zaposlenih na Medicinskom u Novom Sadu zbog zloupotreba
N1 Info pre 1 satjoš 66 povezanih

Tužilaštvo razgovaralo sa dečakom koji je prijavljen da ima pištolj, u pretresu nije pronađeno oružje, ni spisak meta
Insajder pre 35 minutajoš 35 povezanih

Skupština Srbije: Poslanici nastavili rad, pala i prva opomena: Razlog su studenti koji žele da uče (video)
Blic pre 35 minutajoš 23 povezane

"Pucao im je u lice" Doktori otkrili jezive detalje masakra pomahnitalog mladića u Gracu: Sačmaricom i glokom počinio krvavi pir
Kurir pre 0 minutajoš 15 povezanih