Повезане вести
Звезда крикета: Имран Кан и званично кандидат за премијера Пакистана
Блиц 06.08.2018
Бивша крикет звезда, а сада политичар Имран Кан данас је и званично постао кандидат своје партије за будућег премијера Пакистана. То је потврдио лидер странке Тахрек-е-Инсаф (ПТИ) Ариф Алви који је казао да је Кан формално… »
Бивша крикет звезда предложена за премијера Пакистана
Нова економија 06.08.2018
Партија бившег пакистанског играча крикета Имрана Кана номиновала га је званично за премијера Пакистана. Канова странка Пакистански покрет за правду (ПТИ) на прошломесечним изборима освојио је највише посланика - 115, али… »
Имран Кхан номинован за новог премијера Пакистана
Ал Јазеера 06.08.2018
Кханова странка је на изборима освојила највише посланика - 115, али недовољно за већину у скупштини с 342 места. Партија бившег пакистанског играча крикета Имрана Кхана номиновала га је званично за премијера Пакистана. Кханова… »
Некадашња крикет звезда предложена за премијера Пакистана
Н1 Инфо 06.08.2018
Партија бившег пакистанског играча крикета Имрана Кана номиновала га је званично за премијера Пакистана. Канова странка Пакистански покрет за правду (ПТИ) на прошломесечним изборима освојио је највише посланика - 115, али… »
Бивши играч крикета нови премијер Пакистана?
Мондо 06.08.2018
Партија бившег пакистанског играча крикета Имрана Кана номиновала га је данас званично за премијера Пакистана. Фото: иоутубе/сцреенсхот/Забар10 Сховс Канова странка Пакистански покрет за правду (ПТИ) на прошломесечним изборима… »
Вести дана »

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 6 минутајош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 16 минутајош 1 повезана