Povezane vesti
Prioritet je završetak Hirurškog bloka
Jug press 06.08.2018
VRANJE Novoizabrana direktorka Zdravstvenog cenra u Vranju dr Ljljana Antić, u ponedeljak, se medijima obratila sopštenjem, što je neobičan vid komunikacije na tek postavljenu funkciju. U saopštenju ona moli za razumevanje i strpljenje jer kako… »
NOVA DIREKTORKA ZC VRANJE: To što sam prva žena direktor u ovoj ustanovi, obavezuje me da …
Jugmedia 06.08.2018
Novoimenovana direktorka Zdravstvenog centra (ZC) Vranje dr Ljiljana Antić, obratila se danas javnosti saopštenjem u kojem moli za razumevanje i strpljenje i navodi da će, zajedno sa svojim timom, javnost uskoro obavestiti o svojoj radnoj strategiji… »
Vesti dana »

Slobodanu iz Novog Sada koji je brutalno ubio suprugu, određen pritvor: Nožem je ubadao u glavu i grudi, ćerkica (6) posmatrala horor
Blic pre 9 satijoš 1 povezana

UKRAJINSKA KRIZA Tramp: Imam "rok" za okončanje sukoba; u Kijevu Dan žalosti za žrtve masovnog vazdušnog udara
RTV pre 51 minutajoš 1 povezana

"Boing bi trebalo da naplati Kini jer ne preuzima završene avione" Oglasio se Donald Tramp: Ovo je samo mali primer...
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Jedan poziv menja sve: Fotograf Stanislav Milojković o nastanku omota prvog albuma grupe Partibrejkers
Danas pre 10 satijoš 1 povezana