Povezane vesti
Stratos Perperoglu: Zvezda je veliki klub, imam nove ciljeve, a sa Tomićem se jako dobro poznajem
Hot sport 06.08.2018
Novi košarkaš Crvene zvezde, Stratos Perperoglu, u intevrju za klupski sajt govori o novom poglavlju u karijeri i životu, novim motivima u novom klubu, publici i atmosferi koja je bila važan faktor u odluci da obuče crveno-beli dres. Višestruki osvajač… »
Perperoglu: Imam odličnu komunikaciju sa Tomićem, Beograd je jedno od najboljih mesta za igranje košarke
Mozzart sport 06.08.2018
"Zaista sam uzbuđen zbog toga i jedva čekam da zaigram pred našom publikom", kaže Grk. Novi košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu, dao je intervju za klupski sajt i u njemu je govorio o novom poglavlju u karijeri i životu, motivima u novom klubu… »
Perperoglu: ''Biće uzbudljivo, Zvezda je klub s velikom tradicijom i ogromnim brojem navijača''
Sportske.net 06.08.2018
Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu rekao je danas da je uzbudjen zbog novog poglavlja u svojoj karijeri i istakao da želi da pomogne crveno-belima da u predstojećoj sezoni ispune sve zacrtane ciljeve. Višestruki osvajač Evrolige, reprezentativac… »
Perperoglu: Cela karijera mi je pod uticajem Srba
N1 Info 06.08.2018
Grčki košarkaš Stratos Perperoglu je potpisao jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a za sajt "Basketball sphere" je govorio o svojoj karijeri. Nekadašnji grčki reprezentativac, trostruki osvajač Evrolige, Stratos Perperoglu, novi je igrač Crvene… »
Vesti dana »
VIDEO: Deo novosadskih studenata stupa u bojkot nastave, večeras novi protest
Radio 021 pre 50 minutajoš 42 povezane
Tramp počeo od Srbije, njegov zet pokazao "novu gazu"! Ovo je generalni plan, "divno parče zemlje" kao iz naučnofantastičnih filmova "Oni ovo grade za 3 godine"
Kurir pre 20 minutajoš 78 povezanih
Ministarka rudarstva i energetike: Srbija od MOL-a kupuje pet odsto akcija NIS
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Stanković (NPS): Požar u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal očigledno podmetnut
Beta pre 1 satjoš 24 povezane