Povezane vesti
Stratos Perperoglu: Zvezda je veliki klub, imam nove ciljeve, a sa Tomićem se jako dobro poznajem
Hot sport 06.08.2018
Novi košarkaš Crvene zvezde, Stratos Perperoglu, u intevrju za klupski sajt govori o novom poglavlju u karijeri i životu, novim motivima u novom klubu, publici i atmosferi koja je bila važan faktor u odluci da obuče crveno-beli dres. Višestruki osvajač… »
Perperoglu: Imam odličnu komunikaciju sa Tomićem, Beograd je jedno od najboljih mesta za igranje košarke
Mozzart sport 06.08.2018
"Zaista sam uzbuđen zbog toga i jedva čekam da zaigram pred našom publikom", kaže Grk. Novi košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu, dao je intervju za klupski sajt i u njemu je govorio o novom poglavlju u karijeri i životu, motivima u novom klubu… »
Perperoglu: ''Biće uzbudljivo, Zvezda je klub s velikom tradicijom i ogromnim brojem navijača''
Sportske.net 06.08.2018
Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu rekao je danas da je uzbudjen zbog novog poglavlja u svojoj karijeri i istakao da želi da pomogne crveno-belima da u predstojećoj sezoni ispune sve zacrtane ciljeve. Višestruki osvajač Evrolige, reprezentativac… »
Perperoglu: Cela karijera mi je pod uticajem Srba
N1 Info 06.08.2018
Grčki košarkaš Stratos Perperoglu je potpisao jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a za sajt "Basketball sphere" je govorio o svojoj karijeri. Nekadašnji grčki reprezentativac, trostruki osvajač Evrolige, Stratos Perperoglu, novi je igrač Crvene… »
Vesti dana »

Vučić sa Rubijom u Njujorku: Fokus razgovora na oblasti ekonomije i trgovine
Sputnik pre 20 minutajoš 17 povezanih

Uživo raketni udar na Rusiju, ima ranjenih Putinova vojska zatvara "džep" na ključnom mestu, zatim sledi žestoka ofanzova!
Alo pre 20 minutajoš 16 povezanih

Na severu i zapadu zemlje oblačno i svežije, na istoku sunčano i toplo: Kada nas očekuje zahlađenje?
Euronews pre 24 minutajoš 14 povezanih

Pretučen TINEJDžER na autobuskoj okretnici Grupa mladića ga prebila, oglasila se Hitna pomoć
Dnevnik pre 29 minutajoš 17 povezanih