Povezane vesti
Perperoglu: Imam odličnu komunikaciju sa Tomićem, Beograd je jedno od najboljih mesta za igranje košarke
Mozzart sport 06.08.2018
"Zaista sam uzbuđen zbog toga i jedva čekam da zaigram pred našom publikom", kaže Grk. Novi košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu, dao je intervju za klupski sajt i u njemu je govorio o novom poglavlju u karijeri i životu, motivima u novom… »
Stratos Perperoglu: Zvezda je veliki klub, imam nove ciljeve, a sa Tomićem se jako dobro poznajem
Hot sport 06.08.2018
Novi košarkaš Crvene zvezde, Stratos Perperoglu, u intevrju za klupski sajt govori o novom poglavlju u karijeri i životu, novim motivima u novom klubu, publici i atmosferi koja je bila važan faktor u odluci da obuče crveno-beli dres. Višestruki… »
Perperoglu: ''Biće uzbudljivo, Zvezda je klub s velikom tradicijom i ogromnim brojem navijača''
Sportske.net 06.08.2018
Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu rekao je danas da je uzbudjen zbog novog poglavlja u svojoj karijeri i istakao da želi da pomogne crveno-belima da u predstojećoj sezoni ispune sve zacrtane ciljeve. Višestruki osvajač Evrolige… »
Perperoglu: Cela karijera mi je pod uticajem Srba
N1 Info 06.08.2018
Grčki košarkaš Stratos Perperoglu je potpisao jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a za sajt "Basketball sphere" je govorio o svojoj karijeri. Nekadašnji grčki reprezentativac, trostruki osvajač Evrolige, Stratos Perperoglu, novi je igrač… »
Vesti dana »
Advokat studenata Lazara i Luke Stojakovića za Nova.rs: Sprema se tužba protiv svih medija koji su objavili pasoše
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih
Režim gubi živce: Vučević najavio progon srednjoškolaca i profesora koji protestuju
Pravda pre 1 satjoš 19 povezanih