Повезане вести
Стратос Перпероглу: Звезда је велики клуб, имам нове циљеве, а са Томићем се јако добро познајем
Хот спорт 06.08.2018
Нови кошаркаш Црвене звезде, Стратос Перпероглу, у интеврју за клупски сајт говори о новом поглављу у каријери и животу, новим мотивима у новом клубу, публици и атмосфери која је била важан фактор у одлуци да обуче црвено-бели… »
Перпероглу: Имам одличну комуникацију са Томићем, Београд је једно од најбољих места за играње кошарке
Моззарт спорт 06.08.2018
"Заиста сам узбуђен због тога и једва чекам да заиграм пред нашом публиком", каже Грк. Нови кошаркаш Црвене звезде Стратос Перпероглу, дао је интервју за клупски сајт и у њему је говорио о новом поглављу у каријери и животу… »
Перпероглу: ''Биће узбудљиво, Звезда је клуб с великом традицијом и огромним бројем навијача''
Спортске.нет 06.08.2018
Кошаркаш Црвене звезде Стратос Перпероглу рекао је данас да је узбудјен због новог поглавља у својој каријери и истакао да жели да помогне црвено-белима да у предстојећој сезони испуне све зацртане циљеве. Вишеструки освајач… »
Перпероглу: Цела каријера ми је под утицајем Срба
Н1 Инфо 06.08.2018
Грчки кошаркаш Стратос Перпероглу је потписао једногодишњи уговор са Црвеном звездом, а за сајт "Баскетбалл спхере" је говорио о својој каријери. Некадашњи грчки репрезентативац, троструки освајач Евролиге, Стратос Перпероглу… »
Вести дана »
Европска земља почела нагло да се наоружава Јача источно крило НАТО-а: уложили велики новац у одбрану
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана