Povezane vesti
Legendarni Robert Redford ide u penziju
RTS 06.08.2018
Oskarovac Robert Redford povlači se iz glume na jesen, nakon premijere njegovog novog filma "The Old Man And The Gun". Čuveni 81-godišnji glumac otkrio je svoju odluku u intervjuu magazinu Entertejnment vikli, objavljenom danas, prenosi Rojters… »
Robert Redford najavio odlazak u penziju nakon novog filma
Radio 021 06.08.2018
Američki glumac Robert Redford rekao je za časopis Entertejnment vikli (Entertainment Weekly) da se bliži kraju svoje glumačke karijere, osim u pozorištu. "Nikad ne reci nikad, ali sam zaključio da je igranje u komedijama za mene završeno", rekao… »
The End! (video)
Mondo 06.08.2018
Kraj karijere duge 60 godina! Legendarni Robert Redford (81) ide u penziju! Glumac koji je počeo karijeru kada je imao 21 godinu, potvrdio je vest da je ostvarenje "The old man and the gun" koje je nedavno snimio, poslednje pred penziju. "Nikad ne reci… »
Robert Redford se povlači iz glume na filmu
N1 Info 06.08.2018
Američki glumac Robert Redford rekao je za časopis Entertejnment vikli (Entertainment Weekly) da se bliži kraju svoje glumačke karijere, osim u pozorištu. "Nikad ne reci nikad, ali sam zaključio da je igranje u komedijama za mene završeno", rekao… »
Vesti dana »

Ponavljanje himne, vuvuzele i protesti: Kako je počela sednica Skupštine Beograda
BBC News pre 1 minutjoš 25 povezanih

Tramp našao zamenu za Zelenskog? U igri su "Kralj čokolade" i "Čelična dama", šefa Bele kuće ne zanima koga zapravo Ukrajinci podržavaju u anketama (foto)
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Slavica Đukić Dejanović za RTS: Prosvetni radnici biće plaćeni onoliko koliko su radili
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih