Povezane vesti
Legendarni Robert Redford ide u penziju
RTS 06.08.2018
Oskarovac Robert Redford povlači se iz glume na jesen, nakon premijere njegovog novog filma "The Old Man And The Gun". Čuveni 81-godišnji glumac otkrio je svoju odluku u intervjuu magazinu Entertejnment vikli, objavljenom danas, prenosi Rojters… »
Robert Redford najavio odlazak u penziju nakon novog filma
Radio 021 06.08.2018
Američki glumac Robert Redford rekao je za časopis Entertejnment vikli (Entertainment Weekly) da se bliži kraju svoje glumačke karijere, osim u pozorištu. "Nikad ne reci nikad, ali sam zaključio da je igranje u komedijama za mene završeno", rekao… »
The End! (video)
Mondo 06.08.2018
Kraj karijere duge 60 godina! Legendarni Robert Redford (81) ide u penziju! Glumac koji je počeo karijeru kada je imao 21 godinu, potvrdio je vest da je ostvarenje "The old man and the gun" koje je nedavno snimio, poslednje pred penziju. "Nikad ne reci… »
Robert Redford se povlači iz glume na filmu
N1 Info 06.08.2018
Američki glumac Robert Redford rekao je za časopis Entertejnment vikli (Entertainment Weekly) da se bliži kraju svoje glumačke karijere, osim u pozorištu. "Nikad ne reci nikad, ali sam zaključio da je igranje u komedijama za mene završeno", rekao… »
Vesti dana »
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a - koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 1 satjoš 46 povezanih
Uživo Rusi se spremaju za veliki napad; Alarm za Ukrajince: Počinje osveta?
B92 pre 1 satjoš 38 povezanih
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 3 satajoš 40 povezanih
Olujni vetar napravio nezapamćenu štetu u Banatu: Selo Jaša Tomić bez struje, stabla popadala
Telegraf pre 5 satijoš 36 povezanih