Повезане вести

Душко Вујошевић: Чекам трансплатацију бубрега, а Партизан ме завлачи!

Душко Вујошевић: Чекам трансплатацију бубрега, а Партизан ме завлачи!

Хот спорт 07.08.2018
Душко Вујошевић вратио се из Истанбула са прегледа који су протекли по плану, али да би се урадила трансплатација бубрега потребно је урадити захват на срцу. Легендарни тренер Партизана ће пре трансплатације бубрега морати да… »
Вујошевић:Трансплантација ускоро, Партизан завлачи

Вујошевић:Трансплантација ускоро, Партизан завлачи

Мондо 07.08.2018
Трофејни кошаркашки тренер причао о здравственим проблемима, али и о дугу који Партизан има према њему. Познати кошаркашки стручњак Душко Вујошевић спрема се за трансплатацију бубрга. Селектор Босне и Херцеговине и некадашњи… »
Вапај Душка Вујошевића: Идем на трансплантацију, Партизан ме завлачи за паре

Вапај Душка Вујошевића: Идем на трансплантацију, Партизан ме завлачи за паре

Моззарт спорт 07.08.2018
„Очигледно су пронашли пацовске канале према неким људима из ФИБА и издејствовали да ФИБА не поштује стриктно одлуке БАТ-а“, каже најтрофејнији стручњак у историји црно-белих. Здравствени проблеми су поново зауставили Душка… »
Душко Вујошевић огорчен: Партизан ме завлачи за паре, а идем на трансплантацију и операцију на срцу

Душко Вујошевић огорчен: Партизан ме завлачи за паре, а идем на трансплантацију и операцију на срцу

Вечерње новости 07.08.2018
Очигледно су пронашли пацовске канале према неким људима из ФИБА и издејствовали да ФИБА не поштује стриктно одлуке БАТ, као ни сопствена правила, каже Душко Вујошевић. Легендарникошаркашки стручњак Душко Вујошевић спрема се за… »

Вести дана »