Povezane vesti
Moj deda je Hrvat, a postala sam predsednica Vlade Srbije! Ana Brnabić emotivno branila Vučića od napada iz Hrvatske (VIDEO)
Telegraf 07.08.2018
Naglasila da od predsednika Srbije Vučića nije čula nikakave fašističke izjave, ali da ih jeste čula u Glini, kada su tamo proslavljali "Oluju" Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom reagovanja državnog vrha Hrvatske na govor… »
Moj deda bio Hrvat, pa sam ja predsednik vlade, to svedoči o veličini Srbije
Srbija danas 07.08.2018
Hrvatski državni vrh pokušava u potpunosti da izvrne istinu. Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom reagovanja državnog vrha Hrvatske na govor Aleksandar Vučića u Bačkoj Palanci na obeležavanju godišnjice "Oluje", da joj nije… »
Premijerka i ministar prosvete posetili prvi naučno-istraživacki centar za društvene nauke u Tršiću i poslali jaku poruku…
Telegraf 07.08.2018
U centru se održavaju tri radionice: Žargonizmi, frazeologizmi, dijalektizmi u odnosu na standardni jezik, Folkloristički kamp „Vuk Karadžić“ i kurs „Istorija srpske kulture“. Premijerka Srbije Ana Brnabić započela je danas posetu Trišiću… »
Kolinda ne dolazi, sledi "duboko zahlađenje" odnosa?
Vesti online 07.08.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović neće doći u zvaničnu posetu Srbiji, nakon što je predsednik Srbije uporedio Hrvatsku i Hitlerovu Nemačku, piše zagrebački Jutarnji list i "najavljuje" duboko zahlađenje odnosa sa Srbijom. - Nakon… »
Jutarnji: Kolinda ne dolazi u Srbiju! Sledi duboko zahlađenje odnosa!
Kurir 07.08.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović neće doći u zvaničnu posetu Srbiji , nakon što je predsednik Srbije uporedio Hrvatsku i Hitlerovu Nemačku, piše zagrebački Jutarnji list i "najavljuje" duboko zahlađenje odnosa sa Srbijom… »
Jutarnji: Hrvatska predsednica neće doći u Srbiju
RTS 07.08.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović neće doći u zvaničnu posetu Srbiji, nakon što je predsednik Srbije uporedio Hrvatsku i Hitlerovu Nemačku, piše zagrebački "Jutarnji list" i najavljuje duboko zahlađenje odnosa sa Srbijom. "Nakon… »
Hrvatsko ministarstvo: Zlonamerne izjave srpskih zvaničnika
N1 Info 07.08.2018
Hrvatsko ministarstvo spoljnih i evropskih poslova oštro je reagovalo je na izjave srpskih zvaničnika u vezi sa akcijom "Oluja" i proslavom, ocenjujući ih kao "zlonamerne i potpuno neutemeljene". Povod za reakciju iz Hrvatske bile su izjave predsednika… »
Jutarnji: Kolinda sada neće doći u Srbiju!
Mondo 07.08.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović neće doći u zvaničnu posetu Srbiji, nakon što je predsednik Srbije uporedio Hrvatsku i Hitlerovu Nemačku, piše "Jutarnji list." Foto: FOTO HINA/ MARIO STRMOTIC/ nr Zagrebački list takođe "najavljuje"… »
Kolinda uvređena zbog ovih Vučićevih reči, najavljeno i zahlađenje odnosa?
BK TV 07.08.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović neće doći u zvaničnu posetu Srbiji, nakon što je predsednik Srbije uporedio Hrvatsku i Hitlerovu Nemačku, piše zagrebački Jutarnji list. Takođe, najavljeno je i duboko zahlađenje odnosa sa Srbijom. "… »
Jutarnji list: Grabar Kitarović ne dolazi u Srbiju
N1 Info 07.08.2018
Zbog izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je "Hitler hteo svet bez Jevreja, a da je Hrvatska i njena politika htela Hrvatsku bez Srba", hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović neće otići u posetu Srbiji kako je to ranije najavljeno… »
Vesti dana »
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 11 minutajoš 14 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije danas glasaju o budžetu i još 67 tačaka
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih
Vučić na večeri sa predsednikom Ekvatorijalne Gvineje: "Nastavićemo da unapređujemo odnose" (foto)
Blic pre 10 satijoš 1 povezana