Povezane vesti

Vučić se obratio naciji: Nema lakog rešenja za Kosovo, potreban nam je mir i stabilnost (VIDEO)

Vučić se obratio naciji: Nema lakog rešenja za Kosovo, potreban nam je mir i stabilnost (VIDEO)

Srbija danas 07.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao Konferenciju za novinare, na kojoj govori o pregovorima o statusu Kosova i drugim pitanjima vezanim za Srbiju i region. UŽIVO KONFERENCIJU PRATITE NA VIDEO SNIMKU ISPOD! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vučić o rešenju statusa Kosova: Preuzeo bih odgovornost sam, ali mi ne dozvoljava ustav! Građani će doneti odluku na jasno…

Vučić o rešenju statusa Kosova: Preuzeo bih odgovornost sam, ali mi ne dozvoljava ustav! Građani će doneti odluku na jasno…

Telegraf 07.08.2018
- 2014. godine, kada sam postao predsednik Vlade, poveo sam državu putem teških reformi. Nije bilo lako, ali smo izabrali put ozdravljenja i napretka Srbije - započeo je Vučić na konferencija za medije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se… »
Mihajlovićeva otkazala obilazak radova, tvrdi da nije zbog Vučića i Radete: Šta se krije iza cele priče?

Mihajlovićeva otkazala obilazak radova, tvrdi da nije zbog Vučića i Radete: Šta se krije iza cele priče?

Telegraf 07.08.2018
U pres službi ministarke rečeno je da je događaj "prosto otkazan" i da nije u vezi s pozivom predsednika Vučića. Ministarka Zorana Mihajlović negirala je da je otkazala obilazak radova na Koridoru 11 zbog poziva predsednika na hitan razgovor zbog… »

Vesti dana »