Повезане вести
Вучић се обратио нацији: Нема лаког решења за Косово, потребан нам је мир и стабилност (ВИДЕО)
Србија данас 07.08.2018
Председник Србије Александар Вучић одржао Конференцију за новинаре, на којој говори о преговорима о статусу Косова и другим питањима везаним за Србију и регион. УЖИВО КОНФЕРЕНЦИЈУ ПРАТИТЕ НА ВИДЕО СНИМКУ ИСПОД! Председник Србије… »
Вучић о решењу статуса Косова: Преузео бих одговорност сам, али ми не дозвољава устав! Грађани ће донети одлуку на јасно…
Телеграф 07.08.2018
- 2014. године, када сам постао председник Владе, повео сам државу путем тешких реформи. Није било лако, али смо изабрали пут оздрављења и напретка Србије - започео је Вучић на конференција за медије. Председник Србије… »
Михајловићева отказала обилазак радова, тврди да није због Вучића и Радете: Шта се крије иза целе приче?
Телеграф 07.08.2018
У прес служби министарке речено је да је догађај "просто отказан" и да није у вези с позивом председника Вучића. Министарка Зорана Михајловић негирала је да је отказала обилазак радова на Коридору 11 због позива председника на… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 9 минутајош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 49 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних