Povezane vesti

Sloba se oglasio posle razvoda: "Danas hoću da me nema"

Sloba se oglasio posle razvoda: "Danas hoću da me nema"

Blic 07.08.2018
Sloba Radanović i Kija Kockar i zvanično su se razveli. Posle više meseci peripetija, potpisivanja papira i odlaganja, danas su se susreli u Osnovnom sudu u Zrenjaninu i sve je okončano. Oboje su izašli sa osmehom na licu, a zajedno otišli dalje… »
Zvanično razvedeni: Kija i Sloba izašli iz sudnice pa šokirali: "Idemo zajedno kući"

Zvanično razvedeni: Kija i Sloba izašli iz sudnice pa šokirali: "Idemo zajedno kući"

Blic 07.08.2018
Posle skoro dva meseca, pošto nisu mogli da usklade obaveze, pevačica Kija Kockar i pevač Slobodan Radanović jutros su se i zvanično razveli! Njih dvoje došli su u sud u Zrenjaninu kako bi potpisali sporazumni razvod braka. Veliki broj novinara… »
Kija Kockar se oglasila posle razvoda! Poslala poruku Slobi, a o njegovom potezu svi pričaju!

Kija Kockar se oglasila posle razvoda! Poslala poruku Slobi, a o njegovom potezu svi pričaju!

Blic 07.08.2018
Samo nekoliko minuta posle zvaničnog potpisivanja razvoda oglasila se Kija Kockar na društvenim mrežama. Kija je postavila pesmu Stefana Đurića Raste, a prvi stihovi glase: - Okreni mi leđa da ne vidim suze u tim zenicama... Kako smo već pisali… »

Vesti dana »