Повезане вести

Слоба се огласио после развода: "Данас хоћу да ме нема"

Слоба се огласио после развода: "Данас хоћу да ме нема"

Блиц 07.08.2018
Слоба Радановић и Кија Коцкар и званично су се развели. После више месеци перипетија, потписивања папира и одлагања, данас су се сусрели у Основном суду у Зрењанину и све је окончано. Обоје су изашли са осмехом на лицу, а… »
Кија Коцкар се огласила после развода! Послала поруку Слоби, а о његовом потезу сви причају!

Кија Коцкар се огласила после развода! Послала поруку Слоби, а о његовом потезу сви причају!

Блиц 07.08.2018
Само неколико минута после званичног потписивања развода огласила се Кија Коцкар на друштвеним мрежама. Кија је поставила песму Стефана Ђурића Расте, а први стихови гласе: - Окрени ми леђа да не видим сузе у тим зеницама... Како… »
Званично разведени: Кија и Слоба изашли из суднице па шокирали: "Идемо заједно кући"

Званично разведени: Кија и Слоба изашли из суднице па шокирали: "Идемо заједно кући"

Блиц 07.08.2018
После скоро два месеца, пошто нису могли да ускладе обавезе, певачица Кија Коцкар и певач Слободан Радановић јутрос су се и званично развели! Њих двоје дошли су у суд у Зрењанину како би потписали споразумни развод брака… »

Вести дана »