Povezane vesti

U Hrvatskoj histerija zbog poređenja sa Hitlerovom Nemačkom, Kolinda ne dolazi u Srbiju

U Hrvatskoj histerija zbog poređenja sa Hitlerovom Nemačkom, Kolinda ne dolazi u Srbiju

RTV 07.08.2018
ZAGREB, BEOGRAD - Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović neće doći u uzvratnu posetu Srbiji, a povod novom zahlađenju odnosa Zagreba i Beograda su poruke Aleksandara Vučića koji je uporedio Hrvatsku i Hitlerovu Nemačku, piše danas… »
Brnabić: Dačić izneo svoj stav o Kosovu, a ne stav Vlade

Brnabić: Dačić izneo svoj stav o Kosovu, a ne stav Vlade

Danas 07.08.2018
Izjave Ivice Dačića predstavljaju njegov lični stav, a ne stav Vlade Srbije, poručila je premijerka Ana Brnabić povodom Dačićeve izjave da su „maksimalistički ciljevi Prištine, koja uz priznanje nezavisnosti želi i Preševo i Bujanovac, glavna… »
Brnabić: Vlada još nema zvaničan stav o Kosovu

Brnabić: Vlada još nema zvaničan stav o Kosovu

Večernje novosti 07.08.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Vlada Srbije još nema zvaničan stav o Kosovu i Metohiji i dodala da će ga imati čim bude imala konkretan predlog na stolu. Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Vlada Srbije još nema… »
Brnabić: Moj deda je bio Hrvat, pa sam predsednik Vlade Srbije

Brnabić: Moj deda je bio Hrvat, pa sam predsednik Vlade Srbije

IndeksOnline 07.08.2018
TRŠIĆ – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom reagovanja državnog vrha Hrvatske na govor Aleksandar Vučića u Bačkoj Palanci na obeležavanju godišnjice “Oluje”, da joj nije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi… »
Brnabić: Nije mi najiskrenije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi hrvatski državni vrh

Brnabić: Nije mi najiskrenije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi hrvatski državni vrh

Beta video 07.08.2018
TRŠIĆ - ``Nije mi najiskrenije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi hrvatski državni vrh. Pažljivo sam slušala govor predsednik Vučića i ni u jednom trenutku nisam videla ništa problematično u njegovom govoru. Čini mi se da hrvatski… »
"Moj deda je bio Hrvat, pa sam predsednik Vlade Srbije"

"Moj deda je bio Hrvat, pa sam predsednik Vlade Srbije"

Vesti online 07.08.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom reagovanja državnog vrha Hrvatske na govor Aleksandar Vučića u Bačkoj Palanci na obeležavanju godišnjice "Oluje", da joj nije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi njihov državni… »
Brnabić: Hrvatski državni vrh pokušava da izokrene istinu

Brnabić: Hrvatski državni vrh pokušava da izokrene istinu

Nova ekonomija 07.08.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom reagovanja državnog vrha Hrvatske na govor Aleksandar Vučića u Bačkoj Palanci na obeležavanju godišnjice "Oluje", da joj nije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi njihov državni… »

Vesti dana »