Повезане вести

У Хрватској хистерија због поређења са Хитлеровом Немачком, Колинда не долази у Србију

У Хрватској хистерија због поређења са Хитлеровом Немачком, Колинда не долази у Србију

РТВ 07.08.2018
ЗАГРЕБ, БЕОГРАД - Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић неће доћи у узвратну посету Србији, а повод новом захлађењу односа Загреба и Београда су поруке Александара Вучића који је упоредио Хрватску и Хитлерову Немачку… »
Брнабић: Дачић изнео свој став о Косову, а не став Владе

Брнабић: Дачић изнео свој став о Косову, а не став Владе

Данас 07.08.2018
Изјаве Ивице Дачића представљају његов лични став, а не став Владе Србије, поручила је премијерка Ана Брнабић поводом Дачићеве изјаве да су „максималистички циљеви Приштине, која уз признање независности жели и Прешево и… »
Брнабић: Влада још нема званичан став о Косову

Брнабић: Влада још нема званичан став о Косову

Вечерње новости 07.08.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да Влада Србије још нема званичан став о Косову и Метохији и додала да ће га имати чим буде имала конкретан предлог на столу. Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да… »
Брнабић: Мој деда је био Хрват, па сам председник Владе Србије

Брнабић: Мој деда је био Хрват, па сам председник Владе Србије

ИндексОнлине 07.08.2018
ТРШИЋ – Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас, поводом реаговања државног врха Хрватске на говор Александар Вучића у Бачкој Паланци на обележавању годишњице “Олује”, да јој није јасно шта се то дешава у Хрватској и… »
Брнабић: Није ми најискреније јасно шта се то дешава у Хрватској и шта ради хрватски државни врх

Брнабић: Није ми најискреније јасно шта се то дешава у Хрватској и шта ради хрватски државни врх

Бета видео 07.08.2018
ТРШИЋ - ``Није ми најискреније јасно шта се то дешава у Хрватској и шта ради хрватски државни врх. Пажљиво сам слушала говор председник Вучића и ни у једном тренутку нисам видела ништа проблематично у његовом говору. Чини ми се… »
"Мој деда је био Хрват, па сам председник Владе Србије"

"Мој деда је био Хрват, па сам председник Владе Србије"

Вести онлине 07.08.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас, поводом реаговања државног врха Хрватске на говор Александар Вучића у Бачкој Паланци на обележавању годишњице "Олује", да јој није јасно шта се то дешава у Хрватској и шта ради… »
Брнабић: Хрватски државни врх покушава да изокрене истину

Брнабић: Хрватски државни врх покушава да изокрене истину

Нова економија 07.08.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас, поводом реаговања државног врха Хрватске на говор Александар Вучића у Бачкој Паланци на обележавању годишњице "Олује", да јој није јасно шта се то дешава у Хрватској и шта ради… »

Вести дана »