Повезане вести
У Хрватској хистерија због поређења са Хитлеровом Немачком, Колинда не долази у Србију
РТВ 07.08.2018
ЗАГРЕБ, БЕОГРАД - Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић неће доћи у узвратну посету Србији, а повод новом захлађењу односа Загреба и Београда су поруке Александара Вучића који је упоредио Хрватску и Хитлерову Немачку… »
Брнабић: Дачић изнео свој став о Косову, а не став Владе
Данас 07.08.2018
Изјаве Ивице Дачића представљају његов лични став, а не став Владе Србије, поручила је премијерка Ана Брнабић поводом Дачићеве изјаве да су „максималистички циљеви Приштине, која уз признање независности жели и Прешево и… »
Брнабић: Влада још нема званичан став о Косову
Вечерње новости 07.08.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да Влада Србије још нема званичан став о Косову и Метохији и додала да ће га имати чим буде имала конкретан предлог на столу. Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да… »
Брнабић: Мој деда је био Хрват, па сам председник Владе Србије
ИндексОнлине 07.08.2018
ТРШИЋ – Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас, поводом реаговања државног врха Хрватске на говор Александар Вучића у Бачкој Паланци на обележавању годишњице “Олује”, да јој није јасно шта се то дешава у Хрватској и… »
Брнабић: Није ми најискреније јасно шта се то дешава у Хрватској и шта ради хрватски државни врх
Бета видео 07.08.2018
ТРШИЋ - ``Није ми најискреније јасно шта се то дешава у Хрватској и шта ради хрватски државни врх. Пажљиво сам слушала говор председник Вучића и ни у једном тренутку нисам видела ништа проблематично у његовом говору. Чини ми се… »
"Мој деда је био Хрват, па сам председник Владе Србије"
Вести онлине 07.08.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас, поводом реаговања државног врха Хрватске на говор Александар Вучића у Бачкој Паланци на обележавању годишњице "Олује", да јој није јасно шта се то дешава у Хрватској и шта ради… »
Брнабић: Хрватски државни врх покушава да изокрене истину
Нова економија 07.08.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас, поводом реаговања државног врха Хрватске на говор Александар Вучића у Бачкој Паланци на обележавању годишњице "Олује", да јој није јасно шта се то дешава у Хрватској и шта ради… »
Вести дана »
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 58 минутајош 20 повезаних
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 1 сатјош 18 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 33 минутајош 12 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 28 минутајош 18 повезаних