Povezane vesti
U Hrvatskoj histerija zbog poređenja sa Hitlerovom Nemačkom, Kolinda ne dolazi u Srbiju
RTV 07.08.2018
ZAGREB, BEOGRAD - Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović neće doći u uzvratnu posetu Srbiji, a povod novom zahlađenju odnosa Zagreba i Beograda su poruke Aleksandara Vučića koji je uporedio Hrvatsku i Hitlerovu Nemačku, piše danas… »
Brnabić: Dačić izneo svoj stav o Kosovu, a ne stav Vlade
Danas 07.08.2018
Izjave Ivice Dačića predstavljaju njegov lični stav, a ne stav Vlade Srbije, poručila je premijerka Ana Brnabić povodom Dačićeve izjave da su „maksimalistički ciljevi Prištine, koja uz priznanje nezavisnosti želi i Preševo i Bujanovac, glavna… »
Brnabić: Vlada još nema zvaničan stav o Kosovu
Večernje novosti 07.08.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Vlada Srbije još nema zvaničan stav o Kosovu i Metohiji i dodala da će ga imati čim bude imala konkretan predlog na stolu. Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Vlada Srbije još nema… »
Brnabić: Moj deda je bio Hrvat, pa sam predsednik Vlade Srbije
IndeksOnline 07.08.2018
TRŠIĆ – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom reagovanja državnog vrha Hrvatske na govor Aleksandar Vučića u Bačkoj Palanci na obeležavanju godišnjice “Oluje”, da joj nije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi… »
Brnabić: Nije mi najiskrenije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi hrvatski državni vrh
Beta video 07.08.2018
TRŠIĆ - ``Nije mi najiskrenije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi hrvatski državni vrh. Pažljivo sam slušala govor predsednik Vučića i ni u jednom trenutku nisam videla ništa problematično u njegovom govoru. Čini mi se da hrvatski… »
"Moj deda je bio Hrvat, pa sam predsednik Vlade Srbije"
Vesti online 07.08.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom reagovanja državnog vrha Hrvatske na govor Aleksandar Vučića u Bačkoj Palanci na obeležavanju godišnjice "Oluje", da joj nije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi njihov državni… »
Brnabić: Hrvatski državni vrh pokušava da izokrene istinu
Nova ekonomija 07.08.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom reagovanja državnog vrha Hrvatske na govor Aleksandar Vučića u Bačkoj Palanci na obeležavanju godišnjice "Oluje", da joj nije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi njihov državni… »
Vesti dana »

"Bilo je korisno i za nas i za Amerikance": Prvo oglašavanje Putinovog pregovorača o 12-časovnom sastanku delegacija Rusije i SAD u Rijadu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Užas u Lazarevcu: Dve osobe stradale u požaru, vatrogasci ih mrtve izvukli iz stana
Mondo pre 17 minutajoš 15 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 12 povezanih

Uhapšen investitor zgrade kod Manježa zbog malverzacija sa kupoprodajom luksuznih stanova
Nova pre 53 minutajoš 12 povezanih