Повезане вести

Рада Манојловић о смрти мајке: Драго ми је што сам била уз њу до њеног последњег даха

Рада Манојловић о смрти мајке: Драго ми је што сам била уз њу до њеног последњег даха

Блиц 07.08.2018
Певачица Рада Манојловић рано је остала без мајке. О њој и сестри бринуо је отац. Познато је да она често иде на лекарске прегледе, а овог пута отркива и зашто. - Када бих пустила сећања да навиру па ја бих могла да плачем нон… »
Рада Манојловић је рано остала без мајке, а о њој и сестри је бринуо отац: Сада је дрхтавим гласом проговорила о најтежим…

Рада Манојловић је рано остала без мајке, а о њој и сестри је бринуо отац: Сада је дрхтавим гласом проговорила о најтежим…

Курир 07.08.2018
Певачица Рада Манојловић рано се суочила са најтежим губитком у породици јер јој је мајка преминула након борбе са опаком болешћу. О певачици и њеној сестри бринуо је отац. Певачица често одлази на лекарске прегледе, а открила… »
Рада Манојловић потпуно искрено о смрти мајке и раскиду са Харисом! (видео)

Рада Манојловић потпуно искрено о смрти мајке и раскиду са Харисом! (видео)

Пресс 07.08.2018
Популарна певачица Рада Манојловић до сада није често говорила о тешком периоду у детињству кроз који је прошла. Као млада је остала без мајке а и даље са кнедлом у грлу говори о томе. “Наша мама је закаснила, само се о томе… »

Вести дана »