Povezane vesti

Rada Manojlović o smrti majke: Drago mi je što sam bila uz nju do njenog poslednjeg daha

Rada Manojlović o smrti majke: Drago mi je što sam bila uz nju do njenog poslednjeg daha

Blic 07.08.2018
Pevačica Rada Manojlović rano je ostala bez majke. O njoj i sestri brinuo je otac. Poznato je da ona često ide na lekarske preglede, a ovog puta otrkiva i zašto. - Kada bih pustila sećanja da naviru pa ja bih mogla da plačem non stop. Pogotovo što… »
Rada Manojlović je rano ostala bez majke, a o njoj i sestri je brinuo otac: Sada je drhtavim glasom progovorila o najtežim…

Rada Manojlović je rano ostala bez majke, a o njoj i sestri je brinuo otac: Sada je drhtavim glasom progovorila o najtežim…

Kurir 07.08.2018
Pevačica Rada Manojlović rano se suočila sa najtežim gubitkom u porodici jer joj je majka preminula nakon borbe sa opakom bolešću. O pevačici i njenoj sestri brinuo je otac. Pevačica često odlazi na lekarske preglede, a otkrila je i zbog čega… »
Rada Manojlović potpuno iskreno o smrti majke i raskidu sa Harisom! (video)

Rada Manojlović potpuno iskreno o smrti majke i raskidu sa Harisom! (video)

Press 07.08.2018
Popularna pevačica Rada Manojlović do sada nije često govorila o teškom periodu u detinjstvu kroz koji je prošla. Kao mlada je ostala bez majke a i dalje sa knedlom u grlu govori o tome. “Naša mama je zakasnila, samo se o tome radilo. Mogla je da… »

Vesti dana »