Povezane vesti
"Pola sam Srbin, pola Hrvat i hoću iz Amerike da se preselim u Srbiju, ali ovo me strašno brine"
Blic 07.08.2018
Iz želje za boljim životom ili jednostavno, novim poslovnim izazovima, mnogi žitelji SFR Jugoslavije otišli su godinama pre ratova koji su zahvatili region. Mešoviti brakovi su bili sasvim normalna pojava i gotovo niko se nije naročito obazirao na… »
Pola sam Srbin, pola hrvat: Hoću da se preselim iz Amerike u Srbiju ali me ovo brine... Ispovest mladića koja je izazvala…
Kurir 07.08.2018
Mešoviti brakovi u nekadašnjoj SFRJ su bili sasvim normalna pojava i tada se nije kao danas analiiralko ko je koje nacionalnosti, ko mu je muž, žena... Onda su usledili ratovi na ovim prostorima pa su počela prebrojavanja, zbrajanja, ko je čiji… »
Vesti dana »
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 43 minutajoš 11 povezanih
Sad: pozivaju Ukrajinu da smanji starosnu granicu za služenje vojnog roka na 18 godina
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Posle primirja Hezbolaza i Izraela, da li je na vidiku prekid vatre i između Izraela i Hamasa?
Euronews pre 56 minutajoš 7 povezanih
Sve oči uprte u nju: Voditeljka Montesonga se presvukla, pa na bini bila u haljini sa velikim izrezom - i srebrno i zlatno (foto)
Blic pre 49 minutajoš 5 povezanih