Повезане вести

Ово је невероватно! Син Миљане Кулић добио профил на инстаграму, огласила се и мајка, али то није све!

Ово је невероватно! Син Миљане Кулић добио профил на инстаграму, огласила се и мајка, али то није све!

Пресс 07.08.2018
Миљана Кулић, учесница ријалитија, породила се у петак, 27. јула, и на свет донела сина Жељка. Претходног дана она је са њим изашла из породилишта, а сада је открила да се није надала да ће њена беба изгледати тако како… »
Миљана Кулић не крије срећу због сина Жељка: Гледа ме у очи кад му причам, овако му тепам! (видео)

Миљана Кулић не крије срећу због сина Жељка: Гледа ме у очи кад му причам, овако му тепам! (видео)

Курир 07.08.2018
Миљана Кулић је синоћ великом журком у Нишу прославила рођење сина Жељка којег је донела на свет 27.јула, а прослави није присустовао отац бебе Иван Маринковић. Поносна мама поделила је у емисији уживо своју срећу са… »
Миљана Кулић је прославила рођење сина, а иван се није појавио: Миљанин отац није штедео речи! Кажи смраду да ме више не…

Миљана Кулић је прославила рођење сина, а иван се није појавио: Миљанин отац није штедео речи! Кажи смраду да ме више не…

Курир 07.08.2018
Миљана Кулић се породила 27. јула и на свет донела сина Жељка, а синоћ је гламурозном журком у Нишу прославила рођење свог наследника. Бивша учесница ријалитија је на прославу звала и оца Ивана Маринковића, али он се није… »
Миљана Кулић донела контроверзну одлуку: Иван Маринковић неће моћи да виђа дете уколико не уради ово

Миљана Кулић донела контроверзну одлуку: Иван Маринковић неће моћи да виђа дете уколико не уради ово

Блиц 07.08.2018
Кулићева је синоћ славила рођење наследника, ком би требало да да име Жељко, а на весељу се није појавио Иван Маринковић, за ког Миљана у последње време нема речи хвале. Финалисткиња "Задруге" Миљана Кулић је, наиме… »

Вести дана »