Povezane vesti
Kineska kompanija kupila Gorenje
Radio 021 07.08.2018
Evropska komisija je odobrila kineskoj Hisense grupi kupovinu Gorenja, slovenačkog proizvođača aparata za domaćinstvo. Oni su ocenili da to preuzimanje neće poremetiti tržišnu konkurenciju. Komisija je pre svega konstatovala da obe kompanije… »
Brisel odobrio kineskom "Hajsensu" preuzimanje "Gorenja"
RTS 07.08.2018
Evropska komisija je odobrila kineskoj "Hajsens Grupi" kupovinu "Gorenja". Kako prenosi agencija STA, Komisija je pre svega konstatovala da obe kompanije proizvode i snabdevaju tržište krupnom "belom tehnikom", kao što su frižideri ili šporeti… »
Kinezima odobreno preuzimanje Gorenja
Al Jazeera 07.08.2018
Kineska grupa Hisense kupila više od 95 posto dionica slovenske kompanije za 293 miliona eura. Evropska komisija je odobrila danas kineskoj grupi Hisense kupovinu Gorenja, slovenačkog proizvođača aparata za domaćinstvo, ocijenivši kako to… »
Hisens Grupi zvanično odobreno preuzimanje Gorenja
Nova ekonomija 07.08.2018
Kineska kompanija kupila 95% kompanije Gorenje. Evropska komisija je odobrila kineskoj Hisense Grupi kupovinu Gorenja, slovenačkog proizvođača aparata za domaćinstvo. Oni su ocenili da to preuzimanje neće poremetiti tržišnu konkurenciju. Kako… »
Vesti dana »
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 14 minutajoš 8 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Euronews pre 20 minutajoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 16 minutajoš 4 povezane