Povezane vesti
Tamara Salaški u polufinalu na 400 metara
Večernje novosti 08.08.2018
Srpska atletičarka Tamara Salaški plasirala se u polufinale trke na 400 metara na Evropskom prvenstvu. Srpska atletičarka Tamara Salaški plasirala se u polufinale trke na 400 metara na Evropskom prvenstvu. "Temperatura je više od 38 stepeni, zaista je… »
Atletika: Salaški u polufinalu, Ćirićeva ostala bez plasmana dalje
Hot sport 08.08.2018
Trećeg dana takmičenja, na startu trke na 400m prva je izašla Maja Ćirić, koja je trčala u prvoj kvalifikacionoj grupi i zauzela osmo mesto rezultatom 53.65 sekunde, u ukupnom plasmanu ovaj rezultat nije bio dovoljan za prolazak dalje, te je Maja zauzela… »
Tamara počela dobro - polufinale
Mondo 08.08.2018
Srpska atletičarka u četvrtak će se boriti za finale Evropskog prvenstva. Foto: MN Press Dobra i loša vest sa početka takmičarske srede na Evropskom prvenstvu u atletici u Berlinu. Tamara Salaški je dobro počela učešće na kontinentalnoj smotri, jer je… »
Bekrić bez plasmana u finale na EP
Danas 07.08.2018
Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Berlinu pošto je u polufinalu završio kao poslednji u svojoj grupi sa vremenom 50:96 sekundi. – Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećan sam što sam uopšte… »
Bekrić bez finala u Berlinu
Večernje novosti 07.08.2018
Srpski atletičar je bio poslednji u svojoj polufinalnoj grupi s vremenom 50 sekundi i 96 stotinki, zauzevši 16. mesto na Evropskom prvenstvu. Srpski atletičar Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale trke na 400 metara s preponama na Evropskom… »
Vesti dana »
Počeo da radi portal „Ko si, bre, ti”: Za sat vremena 23 prijave, oglasio se Vučić
Sputnik pre 37 minutajoš 28 povezanih
Ana Brnabić povukla opomenu poslaniku Lukiću, kaže da se iskreno izvinio
Radio 021 pre 12 minutajoš 19 povezanih
Nevreme preti Srbiji! Očekuju se gromovi i jaki pljuskovi, moguć i grad: Evo kada stiže pogoršanje vremena
Telegraf pre 26 minutajoš 25 povezanih
Đoković već ispao od Sinera?! Šta se ovo dešava: Ljudi gledaju u neverici šta su uradili Novaku
Kurir pre 2 minutajoš 26 povezanih