Повезане вести
Кија се јесте развела тешка срца, али не да се! Многи би се распали, али она не! Поручила: Кад видиш леђа доброг човека, то је…
Курир 08.08.2018
Кристина Кија Коцкар и Слободан Радановић развели су се у уторак, 7. августа у јутарњим сатима у Зрењанину. Зрењанински Основни суд бивши супружници напустили су заједно, а Слоба се и понудио да Кију одвезе кући, што је она… »
Кији очи пуне суза, глас дрхти, али ништа не крије! Све о разводу, 24 сата касније: Зато је Зрењанин кобан по мене, није…
Курир 08.08.2018
Кристина Кија Коцкар и Слободан Радановић развели су се 7. августа у зрењанинском Основном суду, у јутарњим сатима, где су и покренули бракоразводну парницу. 1 / 8 Фото: Зрењанински.цом Без обзира на то што је "Министарка"… »
Слоба отворио душу после развода од Кије: Данас хоћу да ме нема! (фото)
Пресс 08.08.2018
Мало након што се Кристина Кија Коцкар огласила путем друштвене мреже Инстаграм по први пут након развода од певача, исто је учинио и Слоба Радановић. Бивши супружници очито и даље гаје јака осећања једно према другом јер… »
У обавезама до гуше, свеже разведен, бесан! Слоба Радановић не зна где бије: Певач пуца по друштвеним мрежама, само сева…
Курир 08.08.2018
Бивши задругар и певач Слоба Радановић само што се развео од Кристине Коцкар, а по свему судећи дозволио је послу да му у потпуности скрене мисли, вероватно како би макар мало олакшао себи новонасталу ситуацију. 1 / 8 Фото… »
Потпуни преокрет! После приче да јој је тешко Кија поручила Слоби неочекивано!
Блиц 08.08.2018
Званичан развод десио се јуче, 7. августа. Кија Коцкар и Слоба Радановић ставили су тачку на свој брак. Обоје су признали да им је веома тешко, али да је тако морало да буде. Обоје су причали дрхтавим гласом, она је после изласка… »
Кија у сузама након развода
Вести онлине 08.08.2018
Кристина Кија Коцкар и Слободан Радановић коначно су се развели. После неких пола сата Кија и Слоба су напустили суд у Зрењанину, а једна реченица изненадила је присутне. - Тешко је. Чудно је. Сад ћемо заједно кући да одемо, ја… »
Јако се потресла! Погледајте шта је радила Луна док се Слоба и Кија разводе! (фото)
Пресс 08.08.2018
Кристина Кија Коцкар и Слоба Радановић данас су се званично развели у зрењанинском Основном суду, где је и покренута бракоразводна парница, а Луна Ђогани је у то време уживала на мору. Бивша певачева љубавница са којом је јавно… »
Луна Ђогани јој је трн у оку: Кија Коцкар је јавно понизила и изненадила све!
Блиц 08.08.2018
Учеснице прве сезоне ријалитија "Задруга" Луна Ђогани и Кристина Кија Коцкар у последње време једна другу не могу да смисле. Кија Коцкар и Слоба Радановић јуче су и званично ставили тачку на њихов брак, а Луна Ђогани је за то… »
Вести дана »

Враћена још четири тела талаца, Трамп прети Хамасу: 'Ако нећете сами, ми ћемо вас разоружати'
BBC News пре 11 минутајош 32 повезане

Затишје пред буру, михољско лето нас изневерило! Прави обрт стиже већ сутра!
Ало пре 2 сатајош 26 повезаних

Од данас олакшице у отплати кредита због губитка посла, болести, тешких повреда
Н1 Инфо пре 3 сатајош 23 повезане