Повезане вести
Тачи: Корекција граница подразумева припајање Прешевске долине
Глас Америке 08.08.2018
Председник Косова Хашим Тачи рекао је да је захтев Албанаца из Прешева Медвеђе и Бујановца постао институционализован и да ће га представити међународној заједници и у бриселском дијалогу. Он је поновио да корекција границе… »
Тачи: Предлог корекције граница не подразумева поделу Косова нити размену територија
Слободна Европа 08.08.2018
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да је предлог о корекцији границе са Србијом изнео као једину могућност за легитимизацију политичког захтева албанских лидера Прешевске долине. „То не подразумева поделу Косова, размену… »
Тачи наставља удар на југ Србије! Нема поделе Косова, може само потпуно припајање "Прешевске долине"
Телеграф 08.08.2018
- Ја сам опредељен да постигнемо споразум и након захтева представника Прешевске долине предложио сам корекцију границе са Србијом, као једине могућности за легитимисање захтева (Прешевске) долине - навео је Тачи. КФОР изводи… »
Змија би да комада Србију: Прешево, Медвеђа и Бујановац да се припоје Косову
Србија данас 08.08.2018
Он је рекао да ако је потребно, тзв. Косово ће изменити и свој Устав у случају припајања Прешевске долине. - Корекција границе предвиђа потпуно припајање Прешева, Медвеђа и Бујановца Косову. То би био транспарентан и одговоран… »
Тхаци: Корекција граница значи припајање Прешевске долине Косову
Ал Јазеера 08.08.2018
Косовски предсједник је рекао да припајање Прешева, Бујановца и Медвеђе треба бити миран процес, али и да то не подразумијева подјелу Косова, нити аутономију за косовске Србе. Председник Косова Хасхим Тхаци изјавио је да неће… »
Тачи: Припајање Прешевске долине да, аутономија за Србе не
Н1 Инфо 08.08.2018
Председник Косова Хашим Тачи је изјавио да неће бити поделе Косова, нити аутономије за Србе, а да под корекцијом граница подразумева само припајање Прешевске долине Косову. На конференцији за медије, косовски председник је рекао… »
Вести дана »

Студент који је притворен након демолирања просторија СНС у Новом Саду штрајкује глађу шест дана
НИН пре 3 сатајош 16 повезаних

Ово је последња објава Роберта Редфорда: "Млад сам изгубио мајку, суочавао се са неуспесима, падао испите..."
Курир пре 1 сатјош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 3 сатајош 28 повезаних