Povezane vesti
Delpo se povukao iz Toronta
Mondo 08.08.2018
Argentinac zbog povrede odustao od nastupa na mastersu u Kanadi. Foto: AP/Tim Ireland Huan Martin del Potro kao treći nosilac trebalo je da odmah nastupi u drugom kolu mastersa u Torontu, ali je pre meča sa Robinom Haseom predao "par forfe" i obavestio… »
Del Potro se povukao sa Rodžers kupa
Sportske.net 08.08.2018
Argentinac je neposredno pre početka meča sa Robinom Haseom saopštio da se povlači zbog povrede. Huan Martin Del Potro odlučio je da se zbog problema sa povredom povuče sa ovogodišnjeg Rodžers kupa. Argentinac je u drugom kolu trebalo da odmeri večeras… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Kremlj nudi "usluge": Ako zatreba, mi smo spremni... Putinov portparol komentarisao Trampov govor i priču o povlačenju Amerike iz NATO, pomenuo i Arape (foto)
Kurir pre 9 minutajoš 33 povezane
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 44 minutajoš 43 povezane