Повезане вести

Квалификације за ЛЕ: Бешикташ се баш слабо показао! Звезда већ зна ривала, ако испадне из борбе за ЛШ…

Квалификације за ЛЕ: Бешикташ се баш слабо показао! Звезда већ зна ривала, ако испадне из борбе за ЛШ…

Хот спорт 09.08.2018
Богато вече и пуно занимљивих резултата обележили су прве утакмице треће рунде квалификација за Лигу Европе. Навијаче Партизана, осим утакмице свог тима у Данској и победе од 2:1, занимала је и утакмица између Бешикташа и… »
Мирковић: Играчима сам рекао – Ми смо Партизан!

Мирковић: Играчима сам рекао – Ми смо Партизан!

Н1 Инфо 09.08.2018
Тренер Партизана Зоран Бата Мирковић рекао је да је задовољан резултатом у дуелу са Норшеленом у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе, на којој је дебитовао на клупи ‚црно-белих‘. Вицешампион Србије је славио… »
Партизанов супер дебитант Закарић: Боље није могло

Партизанов супер дебитант Закарић: Боље није могло

Моззарт спорт 09.08.2018
Немања Николић упозорава да ништа није готово и да не сме да буде опуштања у Хумској у реваншу. Дуго су навијачи Партизана ишчекивали долазак Горана Закарића из Жељезничара и овај момак је већ на дебију против Нордсјеланда… »
Бешикташ није баш таква сила, Олимпија долази у Београд или Трнаву (видео)

Бешикташ није баш таква сила, Олимпија долази у Београд или Трнаву (видео)

Моззарт спорт 09.08.2018
Тим из Истанбула славио против ЛАСКА – 1:0. Није Бешикташ баш таква сила! Имаће турски клуб улогу великог фаворита у случају двомеча против Партизана у оквиру плеј-оф рунде за Лигу Европе, али да се против црно-белих из Истанбула… »
ЛЕ (квал.) - Бешикташ победио, али није импресионирао, победила и Олимпија

ЛЕ (квал.) - Бешикташ победио, али није импресионирао, победила и Олимпија

Спортске.нет 09.08.2018
Победе потенцијалних ривала Партизана и Црвене звезде у наредном кругу европских квалификација. Партизан је данас савладао Нордсјеланд са 2:1 у гостима, а победу је забележила и екипа Бешикташа против ЛАСК-а из Линца са 1:0 па… »
Распродат стадион у Трнави, Звезди 1.500 карата

Распродат стадион у Трнави, Звезди 1.500 карата

Мондо 09.08.2018
Трибине "Антона Малатинског" биће крцате у уторак увече. Фото: ИоуТубе/Аир виев/сцреенсхот Утакмица сезоне чека у уторак од 20.30 фудбалере Црвене звезде и Спартака из Трнаве. После београдских 1:1, све је и даље отворено у… »
Европа грешке не прашта

Европа грешке не прашта

Данас 09.08.2018
Црвену звезду у Трнави чека тежак задатак да "надокнади" београдских 1:1 против Спартака Гол који је Црвена звезда примила против Спартака Трнаве (1:1) у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона могао би да скупо… »
Квалификације за ЛШ: Салцбург сигуран против Шкендије, Пријовић погурао ПАОК до преокрета против Спартака

Квалификације за ЛШ: Салцбург сигуран против Шкендије, Пријовић погурао ПАОК до преокрета против Спартака

Вечерње новости 08.08.2018
Потенцијални ривал Црвене звезде у плеј-офу Лиге шампиона савладао је пред својим навијачима Шкендију 3:0 у првом мечу 3. кола квалификација. Црно-бели славили иако су губили 2:0. Фудбалери Салцбурга победили су на свом терену… »

Вести дана »