Vučić: Želimo zemlju čije granice znamo

Vučić: Želimo zemlju čije granice znamo

Press petak, 10. avgust 2018.
Zalažem se za razgraničenje sa Albancima. Kada ne znamo šta kome pripada, to je uvek izvor potencijalnih sukoba i nereda, ali videćemo, za tango je potrebno dvoje - izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Foto:blic U izjavi za "Blic" predsednik Srbije je objasnio da je ovo izjavio više puta do sada, a ne, kako neki kažu, prvi put. - Želimo zemlju čije granice znamo, definisanu, zemlju koju čuvamo. Mnogo puta sam pričao o tome, to... »

U igri zamena „srpski jug“ za „kosovski sever“

Danas petak, 10. avgust 2018.
Spekulacije Danasovih izvora sa terena o planu razgraničenja Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić juče je i pre najavljenog sudbonosnog septembra konačno priznao da je razgraničenje sa kosovskim Albancima rešenje za koje se on zalaže na Kosovu i Metohiji.
Treba da imamo teritoriju za koju se ne zna ko je kako tretira i šta kome pripada – to je uvek izvor potencijalnih sukoba i problema. Ja se zalažem za razgraničenje i to ne krijem, svakako se zalažem i to je politika koju... »

"Ja se za to zalažem već desetak godina..." / VIDEO

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: "Ja se za to zalažem već desetak godina..." / VIDEO
Potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže za Prvu televiziju da on već deset godina zagovara ideju razgraničenja Srba i Albanaca.
Taj pojam je u javni prostor nedavno uneo ministar odbrane Aleksandar Vulin, a da je to stav i predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića prvi put smo javno čuli u četvrtak, iako i on tvrdi da je o tome govorio i ranije. Dačić je... »

Dačić: Podržavam zalaganje Vučića za razgraničenje

N1 Info petak, 10. avgust 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da podržava zalaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića za razgraničenje Kosova i da smatra da je to jedino moguće rešenje.
"Ja se za to zalažem već desetak godina i mislim da je to jedino moguće i brzo rešenje koje u ovom trenutku otklanja akutni problem", rekao je Dačić za TV Prva. Kako je naveo, još je rano govoriti da li će do tog rešenja doći ili... »

Dačić: Svi sada vide Prištinu kao remetilački faktor

Politika petak, 10. avgust 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je izjavio danas da se promenila pozicija SAD prema pitanju KiM i da sada svi vide prištinsku stranu kao remetilački faktor koji odbija da dođe do kompromisa. Dačić je ponovio da podržava predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je, govoreći o... »

Vučić: Zalažem se za razgraničenje sa Albancima, ali uspeh te ideje ne zavisi od nas

Beta petak, 10. avgust 2018.
Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum kao što je danas u kome nam jedno piše, a sasvim drugo imamo na  terenu izjavio je predsednik Aleksandar Vučić, za "Novosti" od petka, obrazlažući ideju razgraničenja sa Albancima o kojoj je govorio u četvrtak. Obrazlažući taj stav, on je kazao da nije... »

Dačić: Svi vide da Priština odbija kompromis

Večernje novosti petak, 10. avgust 2018.
Ministar spoljnih poslova ponovio da podržava predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je, govoreći o rešavanju kosovskog pitanja, rekao da se zalaže za razgraničenje sa Albancima
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je izjavio danas da se promenila pozicija SAD prema pitanju KiM i da sada svi vide prištinsku stranu kao remetilački faktor koji odbija da dođe do kompromisa. Dačić je ponovio da podržava... »

Dačić: Podržavam predlog Vučića, to je jedino moguće rešenje

Beta petak, 10. avgust 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da podržava zalaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića za razgraničenje Kosova i da smatra da je to jedino moguće rešenje. "Ja se za to zalažem već desetak godina i mislim da je to jedino moguće i brzo rešenje koje u ovom trenutku otklanja... »

Dačić: Svi sada vide Prištinu kao remetilački faktor

Dnevnik petak, 10. avgust 2018.
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je izjavio danas da se promenila pozicija SAD prema pitanju KiM i da sada svi vide prištinsku stranu kao remetilački faktor koji odbija da dođe do kompromisa.
Dačić je ponovio da podržava predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je, govoreći o rešavanju kosovskog pitanja, rekao da se zalaže za razgraničenje sa Albancima. "Promenila se pozicija SAD, ranije su smatrali da je... »

Vučić: Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum

Nova ekonomija petak, 10. avgust 2018.
Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum kao što je danas u kome nam jedno piše, a sasvim drugo imamo na terenu, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić za Večernje Novosti, obrazlažući ideju razgraničenja sa Albancima o kojoj je govorio. Obrazlažući taj stav, on je kazao da nije rekao ništa novo i... »

Vučić: Hoćemo jasne granice

Danas petak, 10. avgust 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za „Novosti“ da je cilj da dobijemo jasne granice, a ne provizorijum kao što je danas, u kome nam jedno piše, a sasvim drugo je na terenu.
Obrazlažući svoj stav o razgraničenju sa Kosovom, on je istakao da je teritorija za koju se ne zna ko je kako tretira i šta kome pripada uvek izvor potencijalnih sukoba. Želimo zemlju čije granice znamo, definisanu zemlju koju... »

Vučić: Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum

SEEbiz petak, 10. avgust 2018.
BEOGRAD - Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum kao što je danas u kome nam jedno piše, a sasvim drugo imamo na terenu, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić za "Novosti", obrazlažući ideju razgraničenja sa Albancima o kojoj je govorio.
Obrazlažući taj stav, on je kazao da nije rekao ništa novo i da opciju razgraničenja zagovara godinama. Vučić je dodao da ne želi da iznosi neke stvari i o čemu pregovara sa kosovskim Albancima, jer bi tako otvorio karte Srbije,... »

Dačić podržava Vučića: Razgraničenje je jedino rešenje

Vesti online petak, 10. avgust 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da podržava predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je govoreći o rešavanju kosovskog pitanja rekao da se zalaže za razgraničenje sa Albancima.
- Ja se za to zalažem odavno, mislim da je to jedino moguće rešenje - rekao je Dačić za "Kurir". Vučić je u četvrtak izjavio da se zalaže za razgraničenje sa Albancima i da je to politika koju predstavlja. - Da imamo teritoriju... »

Vučić: Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum

N1 Info petak, 10. avgust 2018.
Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum kao što je danas u kome nam jedno piše, a sasvim drugo imamo na terenu, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić za "Novosti", obrazlažući ideju razgraničenja sa Albancima o kojoj je govorio.
Obrazlažući taj stav, on je kazao da nije rekao ništa novo i da opciju razgraničenja zagovara godinama. Vučić je dodao da ne želi da iznosi neke stvari i o čemu pregovara sa kosovskim Albancima, jer bi tako otvorio karte Srbije,... »

Vučić: Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum

RTV petak, 10. avgust 2018.
RTV: Vučić: Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum
BEOGRAD - Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum kao što je danas, u kome nam jedno piše, a sasvim drugo imamo na terenu, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za "Novosti" obrazlažući svoj stav o razgraničenju.
"Želimo zemlju čije granice znamo, definisanu, zemlju koju čuvamo", precizirao je Vučić za "Blic". On je za te beogradske medije rekao i da njegova ideja o razgraničenju nije ništa novo i da tu opciju zagovara godinama. Kako je... »

Dačić podržava predlog Vučića: Jedino moguće rešenje

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: Dačić podržava predlog Vučića: Jedino moguće rešenje
Beograd -- Ministar Ivica Dačić kaže da podržava predlog Aleksandra Vučića koji je govoreći o rešavanju kosovskog pitanja rekao da se zalaže za razgraničenje sa Albancima.
"Ja se za to zalažem odavno, mislim da je to jedino moguće rešenje", rekao je Dačić za "Kurir". Vučić je u četvrtak izjavio da se zalaže za razgraničenje sa Albancima i da je to politika koju predstavlja. "Da imamo teritoriju za... »

Vučić: Želimo zemlju čije granice znamo

Blic petak, 10. avgust 2018.
Zalažem se za razgraničenje sa Albancima. Kada ne znamo šta kome pripada, to je uvek izvor potencijalnih sukoba i nereda, ali videćemo, za tango je potrebno dvoje - izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U izjavi za "Blic" predsednik Srbije je objasnio da je ovo izjavio više puta do sada, a... »

Vučić za "Novosti": Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum

Večernje novosti petak, 10. avgust 2018.
Predsednik Aleksandar Vučić, za "Novosti", obrazlaže ideju razgraničenja sa Albancima. Danas nam jedno piše, a sasvim drugo imamo na terenu
ZALAŽEM se za razgraničenje sa Albancima i to je politika koju predstavljam, a da li ćemo u tome uspeti, to ne zavisi od nas. Za tango je potrebno dvoje. Rešenje za Kosovo i Metohiju, ako ga bude, mora da bude sveobuhvatno, a ne... »
©2019 Netmark d.o.o.