Zadržavanja na prelazima: Horgoš sat i po, Gostun dva sata

Zadržavanja na prelazima: Horgoš sat i po, Gostun dva sata

Politika pre 8 dana
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš, na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju oko sat i po, veći broj vozila je i na ulazu u zemlju. Na GP Gostun u pravcu ka Crnoj Gori,čekanja su oko dva sata. Na ostalim frekventnijim GP kao što su Batrovci, Preševo i Gradina,... »

Kolona vozila na Horgošu, čekanja na Gostunu i Batrovcima

RTS pre 9 dana
RTS: Kolona vozila na Horgošu, čekanja na Gostunu i Batrovcima
Zbog povratka turista i radnika iz Zapadne Evrope sa godišnjih odmora i letovanja, pojačan saobraćaj na putevima prema Mađarskoj. Na Gostunu se čeka 70, a na Batrovcima oko 120 minuta. Vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.
Kolona vozila na izlazu iz zemlje ispred graničnog prelaza Horgoš duga je oko tri kilometra. Prema podacima Granične policije, na izlaz iz Srbije čeka se oko 90 minuta, ali putnici moraju sačekati barem još toliko da bi ušli u... »

Pojačan saobraćaj, koristiti manje granične prelaze

RTV pre 9 dana
RTV: Pojačan saobraćaj, koristiti manje granične prelaze
NOVI SAD - Zbog pojačanog saobraćaja na putevima u Srbiji dolazi do povremenih zastoja, najviše na deonicama na kojima se izvode radovi, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog turističkog talasa, vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza. Prema podacima Uprave granične policije, na izlazu iz zemlje na graničnom... »

Udes na auto-putu: Auto podleteo pod kamion, četiri osobe povređene

Večernje novosti pre 9 dana
U sudaru dva teretna vozila i jednog putničkog automobila na auto-putu nedaleko od skretanja za Šimanovce četiri osobe zadobile su lake telesne povrede
U sudaru dva teretna vozila i jednog putničkog automobila na auto-putu nedaleko od skretanja za Šimanovce četiri osobe zadobile su lake telesne povrede, rečeno je danas za Tanjug u MUP-u. Kako su naveli, sudar se dogodio danas... »

Gužve na granici: Na ulazu u Crnu Goru čekaju dva sata

Večernje novosti pre 9 dana
Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja AMSS preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza
Vozila na graničnom prelazu Gostun između Srbije i Cene Gore čekaju dva sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS), pozivajući se na podatke granične policije. Pročitajte još: UDES NA AUTO-PUTU: Auto podleteo pod... »

Na Gostunu se čeka dva sata, na Horgošu sat i po

N1 Info pre 9 dana
Vozila na graničnom prelazu Gostun između Srbije i Crne Gore čekaju dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS), pozivajući se na podatke granične policije.
Putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš, između Mađarske i Srbije, čekaju oko sat i po. Vozila na prelazima Batrovci sa Hrvatskom, Preševo sa Makedonijom i Gradina sa Bugarskom čekaju od 30 do 60 minuta. "Zbog očekivano jačeg... »

Zadržavanje na Horgošu sat i po, na Gostunu dva sata

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš, na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju oko sat i po, veći broj vozila je i na ulazu u zemlju.
Na GP Gostun u pravcu ka Crnoj Gori,čekanja su oko dva sata. Na ostalim frekventnijim GP kao što su Batrovci, Preševo i Gradina, zadržavanja se kreću od pola sata do sat, saopštio je AMS... »

Zadržavanja na graničnim prelazima

RTS pre 9 dana
RTS: Zadržavanja na graničnim prelazima
Na Horgošu, na ulazu u zemlju čekanja su oko sat i po vremena, a pojačan saobraćaj je i na izlazu iz zemlje, gde se čeka oko 90 minuta. Na Gostunu, u pravcu ka Crnoj Gori, čekanja su oko dva sata. Na ostalim frekventnijim prelazima kao što su Batrovci, Preševo i Gradina, zadržavanja se kreću od pola sata do sat, saopštio je AMSS.
Zbog povratka turista i radnika iz zapadne Evrope sa godišnjih odmora i letovanja, pojačan je saobraćaj na putevima prema Mađarskoj. Kolona vozila na izlazu iz zemlje ispred graničnog prelaza Horgoš duga je oko tri kilometra.... »

Kilometarske kolone na Horgošu

Radio 021 pre 9 dana
Na Horgošu se čeka oko dva i po sata, a gužva je i na prelazu Gostun ka Crnoj Gori, gde se na izlaz iz zemlje čeka oko dva sata, kažu iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).
Kolone na Horgošu su duge i do tri kilometra. Zadržavanja na ulazu u Srbiju na ovom prelazu traju između 30 i 60 minuta. Iz AMSS preporučuju korišćenje graničnih prelaza Kelebija i Bački Breg, koji su otvoreni 24 sata. Na... »

Kilometarske kolone na granicama: Na Horgošu se čeka oko dva i po sata, ništa bolje nije i na prelazu sa CG

Blic pre 9 dana
Na Horgošu se čeka oko 90 minuta za izlaz iz Srbije i još dodatnih sat vremena za ulaz u Mađarsku, znači sve ukupno oko dva i po sata, a gužva je i na graničnom prelazu Gostun ka Crnoj Gori, gde se na izlaz iz zemlje čeka oko dva sata, kažu iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS). Kako javlja RTS, kolone... »

AMSS: Pojačan intezitet saobraćaja

Novi magazin pre 9 dana
Vozače u Srbiji danas očekuje pojačan intezitet saobraćaja na svim važnijim putnim pravcima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMŠ).Veći broj vozila i pojačan saobraćaj očekuje se tokom dana na svim važnijim putnim pravcima, na Koridoru 10, na putevima prvog reda koji vode ka Crnoj Gori, a u narednim danima biće opterećeni i putevi koji vode ka Guči zbog održavanja sabora trubača, navodi AMSS.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu "Horgoš", na ulazu u Srbiju čekanja su oko 90 minuta, a pojačan saobraćaj je i na izlazu iz zemlje. Na graničnom prelazu "Gostun", na ulazu u Srbiju... »

Vozači, danas se naoružajte debelim živcima: Gužve na skoro svim putevima zbog vikenda, Guče i odmora, na granicama se čeka više od sat

Kurir pre 9 dana
Vozače u Srbiji danas očekuje pojačan intezitet saobraćaja na svim važnijim putnim pravcima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Veći broj vozila i pojačan saobraćaj očekuje se tokom dana na svim važnijim putnim pravcima, na Koridoru 10, na putevima prvog reda koji vode ka Crnoj Gori,... »

U Sinsinatiju 46. duel Đokovića i Federera

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 32 povezane

Novi zemljotres pogodio ostrvo Lombok u Indoneziji

RTS  pre 2 sata  još 21 povezana

Na prelazima Batrovci i Horgoš bez dužeg čekanja

IndeksOnline  pre 33 minuta  još 17 povezanih

Rebić: Rešena dva slučaja paljenja automobila u Novom Sadu

Novi magazin  pre 9 sati  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.