Šarčević: Hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja

Šarčević: Hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja

Politika pre 7 dana
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja uputilo je dopis svim visokoškolskim ustanovama državnim i privatnim da „hitno” od 1. septembra ugase neakreditovana isturena odeljenja. Resorni ministar Mladen Šarčević kaže za Tanjug da je dopis otišao na adrese svih fakulteta i visokih... »

Popović: Zatvaraju se neakreditovana odeljenja, studenti zaštićeni

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Državni sekretar Ministarstva prosvete Vladimir Popović apelovao je na buduće brucoše da ne upisuju studije na neakreditovanim isturenim odeljenjima, jer će od 1. septembra takva odeljenja morati da budu zatvorena.
On je naglasio da je Ministarstvo prosvete uputilo dopis državnim i privatnim fakultetima i visokim strukovnim školama da neakreditovana isturena odeljenja ugase.Studenti, kako kaže, biće zaštićeni i fakulteti će morati da im... »

Šarčević: Hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja

Radio 021 pre 8 dana
Ministarstvo prosvete uputilo je dopis svim visokoškolskim ustanovama, državnim i privatnim, da pod hitno od 1. septembra ugase neakreditovana isturena odeljenja.
Resorni ministar Mladen Šarčević navodi da je dopis otišao na adrese svih fakulteta i visokih strukovnih skola u Srbiji. Ko to ne učini, kako kaže, biće kažnjen sa dva miliona dinara ili oduzimanjem licence. "Ja ću to sprovesti... »

Naloženo hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja

RTS pre 8 dana
RTS: Naloženo hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputilo je dopis svim visokoškolskim ustanovama, državnim i privatnim, da "hitno" od 1. septembra ugase neakreditovana isturena odeljenja.
Resorni ministar Mladen Šarčević kaže za Tanjug da je dopis otišao na adrese svih fakulteta i visokih strukovnih škola u Srbiji, i državnih i privatnih. "Već od 1. septembra sve inspekcije biće na terenu", rekao je ministar i... »

Šarčević: Hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja

Kurir pre 8 dana
BEOGRAD - Ministarstvo prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja uputilo je dopis svim visokoškolskim ustanovama državnim i privatnim da "hitno" od 1. septembra ugase neakreditovana isturena odeljenja. Resorni ministar Mladen Ssarčević kaže za Tanjug da je dopis otisao na adrese svih fakulteta i... »

Šarčević: Hitno gaššenje neakreditovanih isturenih odeljenja

Blic pre 8 dana
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja uputilo je dopis svim visokoškolskim ustanovama državnim i privatnim da "pod hitno" od 1. septembra ugase neakreditovana isturena odeljenja. Resorni ministar Mladen Šarčević kaže da je dopis otišao na adrese svih fakulteta i visokih strukovnih... »

Šarčević: Hitno ukidanje isturenih odeljenja

Vesti online pre 8 dana
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputilo je dopis svim visokoškolskim ustanovama državnim i privatnim da "pod hitno" od 1. septembra ugase neakreditovana isturena odeljenja.
Resorni ministar Mladen Šarčević kaže da je dopis otisao na adrese svih fakulteta i visokih strukovnih skola u Srbiji. Ko to ne učini, kako kaže, biće kažnjen sa dva miliona dinara ili oduzimanjem licence. - Ja ću to sprovesti sa... »

Šarčević: Hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja

RTV pre 8 dana
RTV: Šarčević: Hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja
BEOGRAD - Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputilo je dopis svim visokoškolskim ustanovama državnim i privatnim da "pod hitno" od 1. septembra ugase neakreditovana isturena odeljenja.
Resorni ministar Mladen Šarčević kaže da je dopis otišao na adrese svih fakulteta i visokih strukovnih škola u Srbiji. Ko to ne učini, kako kaže, biće kažnjen sa dva miliona dinara ili oduzimanjem licence. "Ja ću to sprovesti sa... »

Šarčević: Hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja

Večernje novosti pre 8 dana
Ministar prosvete pripretio kaznama od 2 miliona dinara ili oduzimanjem licence visokoškolskim ustanovama
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputilo je dopis svim visokoškolskim ustanovama državnim i privatnim da "pod hitno" od 1. septembra ugase neakreditovana isturena odeljenja. Pročitajte još: Imamo najmanje 1.200... »

Ministar: Staću na put lažnim diplomama

Mondo pre 8 dana
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputilo je dopis svim visokoškolskim ustanovama državnim i privatnim da "pod hitno" od 1. septembra ugase neakreditovana isturena odeljenja.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Resorni ministar Mladen Šarčević kaže da je dopis otišao na adrese svih fakulteta i visokih strukovnih škola u Srbiji. Ko to ne učini, kako kaže, biće kažnjen sa dva miliona dinara ili oduzimanjem... »

Ministar:Hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja

B92 pre 8 dana
B92: Ministar:Hitno gašenje neakreditovanih isturenih odeljenja
Beograd -- Ministarstvo prosvete uputilo je dopis svim visokoškolskim ustanovama državnim i privatnim da pod hitno od 1. septembra ugase neakreditovana isturena odeljenja.
Resorni ministar Mladen Šarčević kaže da je dopis otišao na adrese svih fakulteta i visokih strukovnih skola u Srbiji. Ko to ne učini, kako kaže, biće kažnjen sa dva miliona dinara ili oduzimanjem licence. "Ja ću to sprovesti sa... »
©2018 Netmark d.o.o.