Tanker oštetio pristanište u luci Ploče

Tanker oštetio pristanište u luci Ploče

RTS petak, 10. avgust 2018.
RTS: Tanker oštetio pristanište u luci Ploče
Zbog havarije u luci Ploče u kojoj je tanker "Sti Polar" udario u tankersko pristanište i oštetio ga, zabranjeno je dalje korišćenje veza, potvrdio je direktor Lučke uprave Ploče Tomislav Batur, prenosi hrvatski portal Indeks.
Havarija se dogodila u nedelju a iz "Ine", za koju je tanker bio dostavljač, ističu kako se snabdevanje tržišta naftnim derivatima odvija redovno, iz ostalih "Ininih" skladišta. Direktor Lučke uprave Ploče Tomislav Batur izvestio... »

Tanker prepun nafte se zakucao u pristanište

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: Tanker prepun nafte se zakucao u pristanište
U luci Ploče, koja se nalazi između Splita i Dubrovnika, tanker sa 27.000 kubika nafte udario je u pristanište.
Pri tome je u more otpao deo doka, kao i aparatura za istovar nafte i plina, koja je potonula. Zbog te havarije broda, koji plovi pod zastavom Maršalskih ostrva, otežano je snabdevanje naftom i derivatima čitave Dalmacije,... »

Tanker pun nafte udario u dok u Dalmaciji

N1 Info petak, 10. avgust 2018.
Brod "STI Poplar", koji plovi pod zastavom Maršalskih ostrva, sa oko 27 hiljada kubika nafte udario je u pristanište Ploče u Dalmaciji, survavši u more deo doka i aparaturu za iskrcavanje nafte i gasa, koji su potonuli. Upitno je snabdevanje naftom i naftnim derivatima čitave Dalmacije.
Ono što je ostalo od doka, cevi i uređaji za iskrcavanje nafte, takođe su oštećeni i nisu trenutno za upotrebu. Šteta se, tvrde stručnjaci, meri u milionima evra, piše Slobodna Dalmacija. Budući da je pristanište uništeno, na... »

Havarija u luci Ploče, tanker udario u pristaniše

Mondo petak, 10. avgust 2018.
U luci Ploče, koja se nalazi između Splita i Dubrovnika, dogodila se havarija kada je tanker sa 27.000 kubika nafte udario u pristanište, pri čemu je u more otpao deo doka, kao i aparatura za istovar nafte i plina koja je potonula.
Foto: Mondo/ Goran Sivački Ilustracija Zbog te havarije broda, koji plovi pod zastavom Maršalskih ostrva, otežano je snabdevanje naftom i derivatima čitave Dalmacije, prenosi Jutarnji list. Kako se navodi, ono što je ostalo od... »

Haos u Pločama, tanker udario u luku

Vesti online petak, 10. avgust 2018.
U luci Ploče, koja se nalazi između Splita i Dubrovnika, dogodila se havarija kada je tanker sa 27.000 kubika nafte udario u pristanište, pri čemu je u more otpao deo doka, kao i aparatura za istovar nafte i plina koja je potonula.
Zbog te havarije broda, koji plovi pod zastavom Maršalskih ostrva, otežano je snabdevanje naftom i derivatima čitave Dalmacije, prenosi Jutarnji list. Kako se navodi, ono što je ostalo od doka, cevi i uređaji za istovar nafte... »

Dalmacija ostaje bez nafte: Ogromni tanker udario u hrvatsko pristanište

Sputnik petak, 10. avgust 2018.
U luci Ploče, koja se nalazi između Splita i Dubrovnika, dogodila se havarija kada je tanker sa 27.000 kubika nafte udario u pristanište, pri čemu je u more otpao deo doka, kao i aparatura za istovar nafte i plina, koja je potonula.
Zbog havarije broda koji je plovi pod zastavom Maršalskih Ostrva, otežano je snabdevanje naftom i derivatima čitave Dalmacije, prenosi „Jutarnji list“. Kako se navodi, ono što je ostalo od doka, cevi i uređaji za istovar nafte... »

Havarija u luci: Tanker s naftom udario u pristanište (foto)

BK TV petak, 10. avgust 2018.
Ni drugi brodovi sada ne mogu da priđu. U luci Ploče, koja se nalazi između Splita i Dubrovnika, dogodila se havarija kada je tanker sa 27.000 kubika nafte udario u pristanište, pri čemu je u more otpao deo doka, kao i aparatura za istovar nafte i plina koja je potonula. Zbog te havarije broda,... »

Dramatično! Havarija u luci Ploče: Tanker s naftom udario u pristanište i razvalio dok! Šteta se meri u milionima evra!

Kurir petak, 10. avgust 2018.
PLOČE - U luci Ploče, koja se nalazi između Splita i Dubrovnika, dogodila se havarija kada je tanker sa 27.000 kubika nafte udario u pristanište, pri čemu je u more otpao deo doka, kao i aparatura za istovar nafte i gasa, koja je potonula.
Zbog havarije broda "STI Poplar", koji plovi pod zastavom Maršalskih ostrva, otežano je snabdevanje naftom i derivatima čitave Dalmacije, prenosi Jutarnji list. Kako se navodi, ono što je ostalo od doka, cevi i uređaji za istovar... »

Havarija u Hrvatskoj: Tanker sa naftom se zakucao u dok, milionska šteta

Večernje novosti petak, 10. avgust 2018.
U more otpao deo doka, kao i aparatura za istovar nafte i plina koja je potonula, otežano snabdevanje naftom
U luci Ploče, koja se nalazi između Splita i Dubrovnika, dogodila se havarija kada je tanker sa 27.000 kubika nafte udario u pristanište, pri čemu je u more otpao deo doka, kao i aparatura za istovar nafte i plina koja je... »

Havarija u luci Ploče, tanker s naftom udario u pristanište

RTV petak, 10. avgust 2018.
RTV: Havarija u luci Ploče, tanker s naftom udario u pristanište
PLOČE - U luci Ploče, koja se nalazi između Splita i Dubrovnika, dogodila se havarija kada je tanker sa 27.000 kubika nafte udario u pristanište, pri čemu je u more otpao deo doka, kao i aparatura za istovar nafte i plina koja je potonula.
Zbog te havarije broda, koji plovi pod zastavom Maršalskih ostrva, otežano je snabdevanje naftom i derivatima čitave Dalmacije, prenosi Jutarnji list. Kako se navodi, ono što je ostalo od doka, cevi i uređaji za istovar nafte... »
©2019 Netmark d.o.o.