Od 6. septembra Ikea i u centru Beograda

Od 6. septembra Ikea i u centru Beograda

Gde investirati petak, 10. avgust 2018.
Robnu kuću Ikea u Beogradu za godinu dana rada posetilo je blizu dva miliona građana, saopšteno je iz te kompanije.
IKEA Izlog u centru Beograda će produžiti svoj rad i 6. septembra će uvesti mogućnost kupovine proizvoda na licu mesta. Na srpskoj veb stranici te kompanije, kako navode, ostvareno je preko 10 miliona poseta. Među najprodavanijim... »

"Ikeu" posetilo dva miliona potrošača za godinu dana

RTS petak, 10. avgust 2018.
RTS: "Ikeu" posetilo dva miliona potrošača za godinu dana
Robnu kuću "Ikea" u Beogradu, koja obeležava prvu godišnjicu rada, posetilo je tokom proteklih 12 meseci blizu dva miliona potrošača, dok je na veb stranici ostvareno preko 10 miliona poseta.
Među najprodavanijim "Ikea" proizvodima u Srbiji izdvojile su se ekološki efikasne led sijalice kojima kompanija želi da podstakne održiviji život kod kuće, navodi se u saopštenju kompanije. Ukupno je prodato 206.140 komada tih... »

Posle 365 dana u Srbiji - Ikea i u centru BG

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: Posle 365 dana u Srbiji - Ikea i u centru BG
Beograd -- Od otvaranja robne kuće švedske Ikee u Srbiji prošla je godina, tokom koje je inspiraciju za uređenje doma potražilo skoro dva miliona kupaca.
Na veb-stranici www.ikea.rs ostvareno je istovremeno više od 10 miliona poseta. Među najprodavanijim Ikeinim proizvodima u Srbiji izdvojile su se ekološki efikasne LED sijalice kojima kompanija želi da podstakne održiviji život... »

Ikea: Od septembra kupovina i u centru Beograda

Nova ekonomija petak, 10. avgust 2018.
Od otvaranja Ikeu posetilo dva miliona kupaca
Od otvaranja robne kuće švedske Ikee u Srbiji prošla je godina, tokom koje je inspiraciju za uređenje doma potražilo skoro dva miliona kupaca. Na veb-stranici www.ikea.rs ostvareno je istovremeno više od 10 miliona poseta. Među najprodavanijim Ikeinim proizvodima u... »

Od 6. septembra kupovina Ikeine robe i u centru Beograda

N1 Info petak, 10. avgust 2018.
Robnu kuću Ikea u Beogradu za godinu dana rada posetilo je blizu dva miliona građana, saopštila je ta kompanija. IKEA Izlog u centru Beograda će produžiti svoj rad i 6. septembra će uvesti mogućnost kupovine proizvoda na licu mesta.
Na srpskoj veb stranici te kompanije, kako navode, ostvareno je preko 10 miliona poseta. Među najprodavanijim IKEA proizvodima u Srbiji izdvojile su se ekološki efikasne LED sijalice kojima ta kompanija želi da podstakne... »

IKEA proslavlja svoj prvi rođendan u Srbiji

Biznis i finansije petak, 10. avgust 2018.
U petak 10. avgusta IKEA Beograd proslavlja prvu godinu poslovanja u Srbiji. Tokom proteklih 12 meseci blizu dva miliona posetilaca je u robnoj kući u Bubanj potoku potražilo inspiraciju i rešenja za uređenje doma, dok je na veb stranici www.ikea.rs ostvareno preko 10 miliona poseta. Među... »

IKEA proslavlja svoj prvi rođendan u Srbiji

Nedeljnik petak, 10. avgust 2018.
U petak 10. avgusta IKEA Beograd proslavlja prvu godinu poslovanja u Srbiji
Tokom proteklih 12 meseci blizu dva miliona posetilaca je u robnoj kući u Bubanj potoku potražilo inspiraciju i rešenja za uređenje doma, dok je na veb stranici www.ikea.rs ostvareno preko 10 miliona poseta. Među najprodavanijim... »

Robnu kuću IKEA posetilo dva miliona potrošača za 12 meseci

Dnevnik petak, 10. avgust 2018.
BEOGRAD: Robnu kuću IKEA u Beogradu, koja danas obeležava prvu godišnjicu rada, posetilo je tokom proteklih 12 meseci blizu dva miliona potrošača.
Među najprodavanijim IKEA proizvodima u Srbiji izdvojile su se ekološki efikasne LED sijalice kojima kompanija želi da podstakne održiviji život kod kuće, navodi se u saopštenju kompanije. Ukupno je prodato 206.140 komada tih... »

Za godinu dana Ikeu posetilo blizu dva miliona građana

Danas petak, 10. avgust 2018.
Blizu dva miliona građana u toku jedne godine posetilo je robnu kuću Ikea u Beogradu, saopštila je danas ta kompanija.
Na srpskoj veb stranici te kompanije, kako navode, ostvareno je preko 10 miliona poseta. Ekološki efikasne LED sijalice kojima ta kompanija želi da podstakne održiviji život kod kuće pokazale su se kao jedan od najprodavanih... »

Ikeu u Beogradu za godinu dana posetilo oko dva miliona gradjana

IndeksOnline petak, 10. avgust 2018.
BEOGRAD – Robnu kuću Ikea u Beogradu za godinu dana rada posetilo je blizu dva miliona gradjana, saopštila je danas ta kompanija. Na veb stranici www.ikea.rs, kako navode, ostvareno je preko 10 miliona poseta. Medju najprodavanijim IKEA proizvodima u Srbiji izdvojile su se ekološki efikasne LED... »

Ikeu u Beogradu za godinu dana posetilo 2 miliona građana

BizLife petak, 10. avgust 2018.
Foto: Promo Robnu kuću Ikea u Beogradu za godinu dana rada posetilo je blizu dva miliona građana, saopštila je danas ta kompanija. Na srpskoj veb stranici te kompanije, kako navode, ostvareno je preko 10 miliona poseta. Među najprodavanijim IKEA proizvodima u Srbiji izdvojile su se ekološki... »

IKEA proslavlja svoj prvi rođendan u Srbiji

Domino magazin petak, 10. avgust 2018.
Evo zanimljivih cifara o tome šta se najviše kupuje
Naslovna » PopArt » Dizajn » IKEA proslavlja svoj prvi rođendan u Srbiji Share U petak 10. avgusta IKEA Beograd proslavlja prvu godinu poslovanja u Srbiji. Tokom proteklih 12 meseci blizu dva miliona posetilaca je u robnoj kući u Bubanj potoku potražilo inspiraciju i... »

Harden: Mogu da budem jedan od najboljih svih vremena

B92  pre 6 sati  još 21 povezana

Tri osobe izgubile život u požaru u kući u Užicu

N1 Info  pre 4 sata  još 16 povezanih

Pritvor do 30 dana lekaru iz kbc "Zvezdare" i policijskom službeniku

Večernje novosti  pre 1 sat  još 16 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.