Gužva na "Tesli" trajala satima, tehnički problemi

Gužva na "Tesli" trajala satima, tehnički problemi

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: Gužva na "Tesli" trajala satima, tehnički problemi
Beograd -- Letovi avio-kompanije Er Srbija iz Beograda jutros su kasnili zbog poteškoća u radu IT platforme, saopštio je beogradski Aerodrom "Nikola Tesla".
Navedeno je da je Er Srbija objavila da su poteškoće otklonjene i da je saobraćaj normalizovan. Letovi drugih avio-kompanija sa beogradskog aerodroma odvijaju se redovno i prema planiranom redu... »

Letovi Er Srbije jutros kasnili zbog problema s IT platformom

Nova ekonomija petak, 10. avgust 2018.
Letovi avio kompanije Er Srbija iz Beograda jutros su kasnili zbog poteškoćama u radu IT platforme, saopštio je beogradski Aerodrom Nikola Tesla. Navedeno je da je Er Srbija objavila je da su poteškoće otklonjene i da je saobraćaj normalizovan. Letovi drugih aviokompanija sa beogradskog aerodroma... »

Tokom jutra problemi sa letovima Er Srbije

Radio 021 petak, 10. avgust 2018.
Tokom jutra bilo je problema u realizaciji letova avio kompanije Er Srbija na aerodromu "Nikola Tesla" zbog poteškoća u radu IT platforme.
Er Srbija je objavila da su poteškoće otklonjene i saobraćaj normalizovan. Letovi drugih avio-kompanije sa beogradskog aerodroma odvijaju se redovno i prema planiranom redu letenja, navodi se u saopštenju Aerodroma. Autor:... »

Normalizovan saobraćaj na aerodromu Nikola Tesla: Putnici satima stajali pred šalterima, avioni čekali na pisti! Dva sata sam čekala u avionu, a onda su nas izbacili! (foto)

Kurir petak, 10. avgust 2018.
BEOGRAD - Tokom jutra bilo je problema u realizaciji letova avio kompanije Air Serbia na aerodromu Nikola tesla zbog poteškoća u radu IT platforme. Iz "Air Serbia" saopštili su da su tehničke poteškoće sa IT platformom za prijavu putnika prevaziđene, i da je njihov saobraćaj normalizovan. Ostali... »

Letovi Er Srbije kasnili zbog problema s IT platformom

N1 Info petak, 10. avgust 2018.
Letovi avio kompanije Er Srbija iz Beograda jutros su kasnili zbog poteškoćama u radu IT platforme, saopštio je beogradski Aerodrom "Nikola Tesla".
Navedeno je da je Er Srbija objavila je da su poteškoće otklonjene i da je saobraćaj normalizovan. Letovi drugih aviokompanija sa beogradskog aerodroma odvijaju se redovno i prema planiranom redu... »

Normalizovan saobraćaj na Aerodromu "Nikola Tesla"

RTS petak, 10. avgust 2018.
RTS: Normalizovan saobraćaj na Aerodromu "Nikola Tesla"
Letovi avio-kompanije "Er Srbija" imali su tokom jutra poremećaj u realizaciji prouzrokovan poteškoćama u radu IT platforme, saopšteno je sa aerodroma "Nikola Tesla".
Kompanija "Er Srbija" objavila je da su poteškoće otklonjene i saobraćaj normalizovan. Ostali letovi, koje realizuju druge avio-kompanije sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" odvijaju se redovno i prema planiranom redu... »
©2019 Netmark d.o.o.