Povezane vesti

Brnabić: Ako “Južne vesti” misle da Poreska ne radi dobro, mogu da se žale

Danas pre 10 dana
Komentarišući navodni dug Južnih vesti koji im je utvrdila Poreska uprava pozivajući se na Zakon o javnom informisanju i Uredbu Vlade, premijerka Ana Brnabić je u Prokuplju rekla da ima poverenje u državne organe i da Južne vesti mogu da se žale.
Premijerka je rekla da nije ulazila u pojedinačne slučajeve, pa ni u kontrolu najčitanijeg onlajn medija, portala Južne vesti, na jugu Srbije, ali je rekla “da nije ništa čudno” što je kontrola trajala više meseci, kao i da se... »

Brnabić o slučaju Južnih vesti: Možete da se žalite

N1 Info pre 10 dana
Premijerke Ana Brnabić je, komentarišući navodni dug portala Južne vesti koji im je utvrdila Poreska uprava pozivajući se na Zakon o javnom informisanju i Uredbu Vlade, rekla da ima poverenje u državne organe i da Južne vesti mogu da se žale.
Premijerka je u Prokuplju rekla da nije ulazila u pojedinačne slučajeve, pa ni u kontrolu ovog onlajn medija na jugu Srbije, ali je rekla "da nije ništa čudno" što je kontrola trajala više meseci, kao i da se zaposleni u Poreskoj... »

Poreska uprava propisima za državne firme gasi portal Južne vesti

Nova ekonomija pre 10 dana
Poreska uprava Ministarstva finansija Srbije pokrenula je procedure prinudne naplate duga portala Južne vesti i pre konačne odluke suda iako, kako tvrde iz tog medija, nakon intenzivne šestomesečne kontrole nisu u poslovanju pronašli ni jedan jedini prekršaj. Kako pišu Južne vesti, poreski... »

"Ako mislite da je Poreska pogrešila, možete se žaliti"

B92 pre 10 dana
B92: "Ako mislite da je Poreska pogrešila, možete se žaliti"
Prokuplje -- Poreska uprava mora da postupi u skladu sa zakonom ukoliko je utvrdila neku nepravilnost u poslovanju Južnih vesti, rekla je premijerka Ana Brnabić.
Ona je tako odgovorila na pitanje dopisnika Južnih vesti u Prokuplju koji je tvrdio da je Poreska uprava odlučila da blokira račun tog medija iako, kako kaže, inspekcija nije našla ništa osim ''rupe u zakonu''. ''Ako je utvrđena... »

Poreska gasi Južne vesti propisima za javni sektor

Radio 021 pre 10 dana
Iako ni posle intenzivne šestomesečne kontrole nisu u poslovanju Južnih vesti pronašli ni jedan prekršaj, pozivajući se na uredbu koja se odnosi isključivo na javni sektor, poreski inspektori su utvrdili da Južne vesti navodno duguju milionski iznos.
Kako je objavio ovaj portal, Ministarstvo finansija pokrenulo je proceduru prinudne naplate i pre konačne odluke suda. Dodaju da, u iscrpnom izveštaju o kontroli, sačinjenom na 101 stranici, poreske inspektorke Jasna Vulićević i... »

Propisima za javni sektor Poreska uprava gasi Južne vesti?

Slobodna Evropa pre 10 dana
Poreska uprava Ministarstva finansija Srbije pokrenula je proceduru prinudne naplate duga portala "Južne vesti" i pre konačne odluke suda iako, kako tvrde iz tog medija, nakon intenzivne šestomesečne kontrole nisu u poslovanju pronašli ni jedan jedini prekršaj, prenosi Beta. Kako pišu "Južne... »

"Propisima za javni sektor Poreska gasi Južne vesti"

B92 pre 10 dana
B92: "Propisima za javni sektor Poreska gasi Južne vesti"
Južne vesti su objavile da je Ministarstvo finansija pokrenulo proceduru prinudne naplate tom portalu i pre konačne odluke suda.
Kako se navodi, poreski inspektori su utvrdili da Južne vesti navodno duguju milionski iznos, pozivajući se na uredbu koja se odnosi isključivo na javni sektor, iako ni posle intenzivne šestomesečne kontrole nisu u poslovanju... »

Južne vesti: Nije pronađen nijedan prekršaj u našem poslovanju

Danas pre 10 dana
Portal Južne vesti objavio je danas da su poreski inspektori utvrdili da taj medij navodno duguju milionski iznos, i to pozivajući se na uredbu koja se odnosi isključivo na javni sektor, iako ni posle intenzivne šestomesečne kontrole nisu pronašli nijedan prekršaj u poslovanju.
Kako je istaknuto, Ministarstvo finansija je pokrenulo proceduru prinudne naplate i pre konačne odluke suda. U iscrpnom izveštaju o kontroli, sačinjenom na 101 stranici, poreske inspektorke Jasna Vulićević i Ivana Antonijević su... »

Južne vesti: Poreska nas gasi propisima za javni sektor

N1 Info pre 10 dana
Iako ni posle intenzivne šestomesečne kontrole nisu u poslovanju Južnih vesti pronašli ni jedan jedini prekršaj, pozivajući se na uredbu koja se odnosi isključivo na javni sektor, poreski inspektori su utvrdili da Južne vesti navodno duguju milionski iznos, objavio je ovaj portal.
Ministarstvo finansija pokrenulo je proceduru prinudne naplate i pre konačne odluke suda, tvrde s ovog portala. U iscrpnom izveštaju o kontroli, sačinjenom na 101 stranici, poreske inspektorke Jasna Vulićević i Ivana Antonijević... »

Propisima za javni sektor Poreska uprava gasi "Južne vesti"

Južne vesti pre 10 dana
Iako ni posle intenzivne šestomesečne kontrole nisu u poslovanju Južnih vesti pronašli ni jedan jedini prekršaj, pozivajući se na uredbu koja se odnosi isključivo na javni sektor, poreski inspektori su utvrdili da Južne vesti navodno duguju milionski iznos. Ministarstvo finansija pokrenulo... »

Poginula štiteći psa od aligatora

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana

Grci žele da im Britanci vrate skulpture iz Partenona

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.